... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Pr.danco
Autor témy
Auto: Vsetky
Kraj: Trnavský

Po akom čase vychádza nový model?

Nedeľa, 26. Augusta 2012, 20:49

Dúfam že to nieje blbá otázka:))
ale zaujímalo by ma že po akom čase bmw vyrába nové modely?

Uvediem príklad: E60 sa vyrábala od r.v 2003 do r.v 2010(čo je pomerne dosť dlhá doba, facelift úpravu atď do toho nerátam, pre bežného človeka ten rozdiel nepoznatelný:D) a potom naskočila F10.
V podstate sa dá povedať že E60 je o jeden model starší brat od terajšej F10 nie? Takže je to ešte relatívne nový model..

Otázka, za aký čas bude už napr model E60 považovaná za 3tí najstarší(starý model)?

ďakujem za odoveď

Užívateľov profilový obrázok
korado
Auto: len V12 a len long
Kraj: Bratislavský

Re: Po akom čase vychádza nový model?

Nedeľa, 26. Augusta 2012, 21:51

presne v tom čase keď vyjde nástupca F10 :wink:
INSTAGRAM: korado_korado

Pr.danco
Autor témy

Nedeľa, 26. Augusta 2012, 21:57

ďakujem ti za veľmi presnú odpoveď :wink:

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 26. Augusta 2012, 22:00

u BMW ma vacsina modelov zivotnost 7 rokov, pricom ku koncu stvrteho roka zivotnosti dochadza k mensim obmenam, co sa nazyva facelift, ci LCI.
stary model, resp minula generacia sa uvazuje taky model, kt. uz nie je aktualny, cize aj E60, ktora sa uz v podstate nevyraba tri roky :)

moralne zacne auto starnut, ked sa objavi nova generacia, ale to je samozrejme troska subjektivne. Napr pozri sa na E39 vs E60 <-- to je obrovsky vzhladovy rozdiel a napriek tomu, ze sa E39 mnohym ludom [hlavne tu na klube] paci, nic to nemeni na tom, ze uz vyzera brutalne zastaralo a jeho design je proste "out". Co si vsimne aj uplny laik.

velmi rychlo podla mna starnu modely u medvedov, najma E-class. Sucasna W212 poslala podla mna W211 do dochodku dost razantnym sposobom, kedze
je medzi nimi velky desginovy rozdiel....

ja mam teraz na dvore aj E60 aj F10 a ked medzi nimi presadnem, rozdiel mi pride priepastny. Hold vyvoj nezastavis, aj E60 uz zacina pomalicky starnut, ale aspon exterier vyzera stale [podla mna] velmi dobre.
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Pr.danco
Autor témy

Nedeľa, 26. Augusta 2012, 22:10

voMacK napísal:
u BMW ma vacsina modelov zivotnost 7 rokov, pricom ku koncu stvrteho roka zivotnosti dochadza k mensim obmenam, co sa nazyva facelift, ci LCI.
stary model, resp minula generacia sa uvazuje taky model, kt. uz nie je aktualny, cize aj E60, ktora sa uz v podstate nevyraba tri roky :)

moralne zacne auto starnut, ked sa objavi nova generacia, ale to je samozrejme troska subjektivne. Napr pozri sa na E39 vs E60 <-- to je obrovsky vzhladovy rozdiel a napriek tomu, ze sa E39 mnohym ludom [hlavne tu na klube] paci, nic to nemeni na tom, ze uz vyzera brutalne zastaralo a jeho design je proste "out". Co si vsimne aj uplny laik.

velmi rychlo podla mna starnu modely u medvedov, najma E-class. Sucasna W212 poslala podla mna W211 do dochodku dost razantnym sposobom, kedze
je medzi nimi velky desginovy rozdiel....

ja mam teraz na dvore aj E60 aj F10 a ked medzi nimi presadnem, rozdiel mi pride priepastny. Hold vyvoj nezastavis, aj E60 uz zacina pomalicky starnut, ale aspon exterier vyzera stale [podla mna] velmi dobre.

Lepšiu odpoveď som nemohol dostať :thumbup: =D> chcel som hlavne vedieť cca po koľko rokoch sa to obmiena..že taký lajk kt. pozerá ešte na tento model dajme tomu že o číslo starší ale aj prístupnejší ako F10. Tak to sa ti nečudujem keď porovnáš svoju výbavu E60 so svojou výbavou a dizajnom F10:))

biker
Auto: E 39,E91,F36
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 26. Augusta 2012, 22:34

ked si zoberies jednotlive modely,tak to vychadza na tych 6-7 rokov,voMacK to dobre napisal....

Pr.danco
Autor témy

Nedeľa, 26. Augusta 2012, 22:56

biker napísal:
ked si zoberies jednotlive modely,tak to vychadza na tych 6-7 rokov,voMacK to dobre napisal....

jj, super díky chalani :thumbup:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 222 neregistrovaných