... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
voMacK napísal:u BMW ma vacsina modelov zivotnost 7 rokov, pricom ku koncu stvrteho roka zivotnosti dochadza k mensim obmenam, co sa nazyva facelift, ci LCI.
stary model, resp minula generacia sa uvazuje taky model, kt. uz nie je aktualny, cize aj E60, ktora sa uz v podstate nevyraba tri roky :)
moralne zacne auto starnut, ked sa objavi nova generacia, ale to je samozrejme troska subjektivne. Napr pozri sa na E39 vs E60 <-- to je obrovsky vzhladovy rozdiel a napriek tomu, ze sa E39 mnohym ludom [hlavne tu na klube] paci, nic to nemeni na tom, ze uz vyzera brutalne zastaralo a jeho design je proste "out". Co si vsimne aj uplny laik.
velmi rychlo podla mna starnu modely u medvedov, najma E-class. Sucasna W212 poslala podla mna W211 do dochodku dost razantnym sposobom, kedze
je medzi nimi velky desginovy rozdiel....
ja mam teraz na dvore aj E60 aj F10 a ked medzi nimi presadnem, rozdiel mi pride priepastny. Hold vyvoj nezastavis, aj E60 uz zacina pomalicky starnut, ale aspon exterier vyzera stale [podla mna] velmi dobre.
biker napísal:ked si zoberies jednotlive modely,tak to vychadza na tych 6-7 rokov,voMacK to dobre napisal....