... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
barabas napísal:je mi jasne ze to nebude nikdy to iste:)
len sa chcem spytat ci je mozne dakym vyfukom, resp filtrom, alebo neviem cim, dostat pri vyssich otackach podobny zvuk ako pri benzine...
ak ano poradte, ktorymi produktami...
dik
p.s.: prosim zbytocne sa nenavazat a nedavat blbe odpovede, pytam sa normalne, ide len o zvuk;)
svisto napísal:IC mám sériovoslamec filter nedá nič. Turbo , záleží ako bude regulovaný tlak , ak seriový , tak tiež prd , akurát môžeš zmeniť nábeh (turbodiera) a IC vie veľa zlepšiť ale aj veľa pokaziť, takže porozmyšlaj si , či sa neoplatí za tie peniaze kúpiť silnejšiu seriu
čus :-)
slamec napísal:podobnú dilemu som riešil s kamošom pri pive![]()
výfuk - keď tak kompletku aj so zberným potrubím
filter - jedine hrušku (šišku) a nie do komory
idem to na 99% prerábať aj ja, tak sa potom podelím
a ešte otázka:
"športový" filter, turbo, intercooler - bude to mať vplyv na množstvo nasávaného vzduchu. osobne si myslím že ani nie kôli tomu turbu - aj tak nedá viac ako môže, akurát sa zlepši priedych filtrom
slamec napísal:ide mi v podstate o zvuk zo saniaa lepší sací priebeh. výkon idem riešiť chipom, moc veľké zásahy do motora nejdem riešiť - keď ťak výmenou za 3D 170kW
![]()
so zasireamím výhy mi to je jasné, budem prečisťovať aj tú
otázka smerovala, či nebude dávať priveľa vzduchu do sania a či násladne nebude robiť chaos s riadiačkou a palivom
dnes som sa bavil ešte s jedným "chiperom" a povedal, že iba filter tomu neurobí nič. akurát sa to zlapší v nízkých otáčkach