... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

,vcera som tam bola uz druhy krat,neda sa to porovnat s nasimi servismi bmw,ochota,vysli v ustrety,aj je to lacnejsie ako u nas,nasi sa maju este vela ucit
 ,vcera som tam bola uz druhy krat,neda sa to porovnat s nasimi servismi bmw,ochota,vysli v ustrety,aj je to lacnejsie ako u nas,nasi sa maju este vela ucit 
zlatušik 530xd napísal:ahoj,som velmi spokojna,vcera som tam bola uz druhy krat,neda sa to porovnat s nasimi servismi bmw,ochota,vysli v ustrety,aj je to lacnejsie ako u nas,nasi sa maju este vela ucit
 chalani vedia co robia preto chodim aj ja stale len tam...
 chalani vedia co robia preto chodim aj ja stale len tam... 

zlatušik 530xd napísal:ahoj,som velmi spokojna,vcera som tam bola uz druhy krat,neda sa to porovnat s nasimi servismi bmw,ochota,vysli v ustrety,aj je to lacnejsie ako u nas,nasi sa maju este vela ucit
 tak ma byt,zakaznik ma byt spokojny.. takze je to v tom priemyselnom parku ano?
 tak ma byt,zakaznik ma byt spokojny.. takze je to v tom priemyselnom parku ano? 
											 a nepozerali na mna divne ze prisla zena do servisu ako u nas
   a nepozerali na mna divne ze prisla zena do servisu ako u nas 
zlatušik 530xd napísal:Ano je to v tom priemyselnom parku,tam fakt plati zakaznik nas pana nepozerali na mna divne ze prisla zena do servisu ako u nas
 a mozno si sa im pacila
 a mozno si sa im pacila  

no aj to je mozne,ale myslim ze aj na teba sa budu usmievat
 no aj to je mozne,ale myslim ze aj na teba sa budu usmievat   

no tak ked tam nabuduce pojdem tak ta zavolam,lebo ja viem tak akurat po madarsky jonapot a sia
 no tak ked tam nabuduce pojdem tak ta zavolam,lebo ja viem tak akurat po madarsky jonapot a sia  ,takze v servise fungovali ruky a nohy
 ,takze v servise fungovali ruky a nohy 
zlatušik 530xd napísal::D no tak ked tam nabuduce pojdem tak ta zavolam,lebo ja viem tak akurat po madarsky jonapot a sia,takze v servise fungovali ruky a nohy