... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Cosmo napísal:Ja čo som robil tak som robil AM, potom A+B1,B a potom som spravil C+T a o tyzden som robil E. Naraz C+E mi nedovolili robit. Musel som uz mat vodicak C skupina. Chcel som si robit aj D ale odradil ma ten doskolovaci kurz ci akyjednak drahy a jednak dlhy.
Paradox je ze hned ako som dostal vodicak do ruky spoplatnili to myto a odvtedy to slo s robotou vodicov profesionalov dost dole. Hodne prepustali a nikde nechceli mladeho cloveka co ma prax na dodavke do 3,5tony... Este vacsiou prcou je ze som dostal skupinu T automaticky v cene a nerobil som ani jazdy ani skusky. A moje dalsie zamestnanie okrem trhania buriny bola praca na troch traktoroch a vysokozdviznom voziku. Nemat ten vodicak tak trham tu burinu asi doteraz
Cosmo napísal:Ja som to mal za 500 euro plus kolky... a bola akcia ze za 200 euro E skupina ak spravis Ccko na prvy krat.. Bola to dobra akcia, neviem ake su ceny teraz???
A inak este treba robit psychotesty. V ramci TN okresu ich robi moja babka cize sa da dohodnut na termin a aj zlava pre BMWklub
Cosmo napísal:Samozrejme ak chces jazdit tak potrebujes psychotesty. Platnost je za normalnych okolnosti 5 rokov. Takisto taxikar, policajt, sanitkar, hasič vodič ADR, autobusar atď, všetcia potrebuju psychotesty...
Znamosť ako znamosť. V tomto pripade to treba brať tak že sa da dohodnúť na termíne aj cez víkend, večer, množstevná zľava atď..
Arnost dokonca už raz bol![]()
ale len lepiť nápis na dvere. A veruže vypadajú pekne stále