... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
paleccc
Autor témy
Auto: BMW e39 520d
Kraj: Nitriansky

radio na e39

Štvrtok, 12. Augusta 2010, 21:34

Kedze som tu novacik v prvom rade by som Vas vsetkych chcel pozdravit...Pred nedavnom som si kupil moje prve BMW...je to e39 520d. Sama chvala:) Povodny majitel vsak vybral original radio a je tam iba nejake klasicke, do ktoreho mi nepasuje koncovka z anteny. Skusal som si kupit redukciu a dozvedel som sa, ze normovane europske koncovky su iba 2 typi a bohuzial ani jeden nepasuje. Preto by som sa chcel opytat ci nepoznate nejake riesenie...? Volal som aj do BMW, kde mi povedali, ze ziadnu takuto redukciu nepoznaju. Zatial to teda vizera tak, ze pokial si budem chciet vypocut funko, budem si musiet kupit originalne radio. Takze ludia pokial mate nejake ponuky kludne piste...Vdaka.

nrtm
Auto: firemne

Re: radio na e39

Piatok, 13. Augusta 2010, 19:30

no v pivnici jedno z e39 mam, len neviem co za to pytat, daj cenu
paleccc napísal:
Kedze som tu novacik v prvom rade by som Vas vsetkych chcel pozdravit...Pred nedavnom som si kupil moje prve BMW...je to e39 520d. Sama chvala:) Povodny majitel vsak vybral original radio a je tam iba nejake klasicke, do ktoreho mi nepasuje koncovka z anteny. Skusal som si kupit redukciu a dozvedel som sa, ze normovane europske koncovky su iba 2 typi a bohuzial ani jeden nepasuje. Preto by som sa chcel opytat ci nepoznate nejake riesenie...? Volal som aj do BMW, kde mi povedali, ze ziadnu takuto redukciu nepoznaju. Zatial to teda vizera tak, ze pokial si budem chciet vypocut funko, budem si musiet kupit originalne radio. Takze ludia pokial mate nejake ponuky kludne piste...Vdaka.

PetoK
Kraj: Žilinský

Piatok, 13. Augusta 2010, 22:49

Ak tam máš nejaký exot typ, odstrihni, napájkuj normálnu koncovku a je to... :D

caliopcar
Auto: BMW E 46 316i
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 15. Augusta 2010, 20:24

Skús napísať Crumarovi. Možno pomôže.

Užívateľov profilový obrázok
paleccc
Autor témy
Auto: BMW e39 520d

Pondelok, 16. Augusta 2010, 12:07

Vdaka za rady :) A pre nrtm pozeral som radio na www.norik.sk, kde zan pytal 69 Eur, akurat ze bolo iba kazetove... Ja vsak ine ako na CD/MP3 neberiem... Takze pokial mas radio na E39 s CD/MP3 mozme sa dohodnut. Vdaka

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 210 neregistrovaných