... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

misomm33
Autor témy
Auto: bmw-320d
Kraj: Nitriansky

problem s riadenim

Sobota, 27. Marca 2010, 12:24

Ahojte chcel by som sa spytat ci by my niekto nevedel poradit s riadenim.Mam E46 320D r.v.1999 a vymenil som tam komplet celu prednu napravu to jest ramena,capy,silentbloky,tycky stabilizatora,tlmice,nova geometria,a na novo vyvazene kolesa a ked idem niejakych 100-110km/h a predbieham auto tak ma strasne odhodi a volant musim drzat s dvomi rukami.Neviem vobec co tam moze byt uz som pozeral aj hrebenove riadenie,axialne tycky a vsetko v poriadku,uz ma napadaju take veci ci mam dobre ulozene struny na tlmicoch.Neviem vobec a ak ste niekto mali nieco take podobne tak my napiste a poradte

Užívateľov profilový obrázok
gasp0
Auto: e36 96 328i qp
Kraj: Trnavský

Re: problem s riadenim

Sobota, 27. Marca 2010, 14:11

moze byt ze tu geometriu ti spravili na ..... geometria robieva taketo veci .... skus este raz dat spravit niekam inam ..... casto som pocul pripady ze robili geosku podla papierov a pri 100 km strasne triaslo a davalo supy do volantu potom ju spravili od oka a bol pokoj ... a este ma napada ze kamaratovy to robila preumatika .... ale ked mas vyvazene a skontrolovane tak to asi nebude ono

misomm33
Autor témy

Sobota, 27. Marca 2010, 14:15

gasp0 napísal:
moze byt ze tu geometriu ti spravili na ..... geometria robieva taketo veci .... skus este raz dat spravit niekam inam ..... casto som pocul pripady ze robili geosku podla papierov a pri 100 km strasne triaslo a davalo supy do volantu potom ju spravili od oka a bol pokoj ... a este ma napada ze kamaratovy to robila preumatika .... ale ked mas vyvazene a skontrolovane tak to asi nebude ono

pneumatiky to nebudu ani kolesa a geometria bola laserova takze neviem asi vyskusam este raz niekam ist

gasp0
Auto: e36 96 328i qp
Kraj: Trnavský

Sobota, 27. Marca 2010, 15:39

jj skus myslim zeto bude geo .... raz som o tomto kecal s vladkym (clen klubu) ze mali v servise alfu ktorej robili geometriu 17 krat ..... na roznyhc miestach na slovensku a dobre ju spravili az v rakusku .. takze tolko k geo

misomm33
Autor témy

Nedeľa, 28. Marca 2010, 19:24

misomm33 napísal:
pneumatiky to nebudu ani kolesa a geometria bola laserova takze neviem asi vyskusam este raz niekam ist

tak zajtra idem na geometriu a uvidime a ked nie tak rozhadzem celu napravu

Palom
Auto: E39 525TDS Touring
Kraj: Žilinský

Streda, 5. Mája 2010, 12:19

Tento problem mam aj ja od 100-110 zacne mirne vibrovat volant. Gumy aj disky som menil do aleluja. Robi to geomatria, uz sme skusali rozne nastavenia aj je poznat aj rozdiel, len asi bude treba na nahodu trafit parametre. Ked to dame presne podla odporucania, tak to zacne robit. Mal niekto tento problem a vyriesil ho uspesne ?

heretik
Auto: S6
Kraj: Banskobystrický

Streda, 5. Mája 2010, 13:09

Palom napísal:
Tento problem mam aj ja od 100-110 zacne mirne vibrovat volant. Gumy aj disky som menil do aleluja. Robi to geomatria, uz sme skusali rozne nastavenia aj je poznat aj rozdiel, len asi bude treba na nahodu trafit parametre. Ked to dame presne podla odporucania, tak to zacne robit. Mal niekto tento problem a vyriesil ho uspesne ?

taketo nieco mi robilo, najprv to boli nevyvazene kolesa, a o rok neskor to zacalo robit ale to uz boli vymlatene axialne tyce alebo nieco take. Ked som mal zlu geomatriu tak jedine co som postrehol bolo ze mi do zakrut piskali gumy.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 247 neregistrovaných