... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
BMino
Autor témy
Auto: modre
Kraj: Žilinský

Aha co som nasiel:) otvoreny list podprecedovi vlády

Sobota, 7. Novembra 2009, 10:18

Obrázok
e91 330d
e90 320d - ex
Land Cruiser 90 3,0 td
2000 CA - ex
Pajero 2,8 td intercooler FL - ex
e46 330d touring M-paket II - ex
e36 320i limousine M-paket - ex
e36 M3 coupe SMG - ex
e30 320i coupe M-Technic - ex
---------------------------------

Patricius
Kraj: Trenčiansky

Re: Aha co som nasiel:) otvoreny list podprecedovi vlády

Sobota, 7. Novembra 2009, 10:28

Super...lenže nezabúdajme na to že to má logiku...a to nejde dohromady s myslením našej vrchnosti.

Ale stejnako, na to čo robia pre štát...celkom to funguje. Slovensko ide síce ako na kockatých kolesách, no predstavte si keby venovali všetok svoj pracovný čas vedeniu tohoto štátu, bolo by to asi tak ako má.
Nechce sa mi tu rozpisovať, nemá to :cry: zmysel.
[E61 525dA] ex
[E39 530dA] ex

Pežot

Sobota, 7. Novembra 2009, 10:35

Všetci vedia ako to je, no nič s tým nerobia ... neoplatí sa tu písať dlhosiahle texty o tom, čo je známe a jednoznačné ... iba pridrbaným rómom dávajú peniaze, za ktoré by sa normálnym ľuďom mohlo žiť lepšie a vrátili by sa ... ale takto? Čo tak každému Slovákovi (nie cigáňovi) dali po 100 eur nech si s nimi vytrie zadok? Bolo by to rovnaké ... :-s

Patricius

Sobota, 7. Novembra 2009, 11:18

Súhlasím...je to jednoduchá matematika.
Keď investuješ do obchodu, budeš investovať do takého kde máš návratnosť, alebo hádzať peniaze do stratového, bezperspektívneho kšeftu?
A čo z toho vyplýva: nikto nie je taký sprostý aby investoval do našich spoluobčanov.

Iba ak zo zištných dôvodov, teda je to vlastne zlý biznis, ale s perfektným výsledkom.
Zasa...čo z toho vyplýva: niekto investuje do zlého biznisu s vedomím, že nám to nič neprinesie- no jemu hej :-k

To jest, vedome manipuluje s cudzími peniazmi pre vlastný prospech, prípadne firmy jemu blízke(výstavba, rekonštrukcia a čo ja viem ešte čo...)
takže je nedôveryhodný v pravom slovazmysle...takže zastrelť- zo šatkou cez oči, či bez :-({|=
[E61 525dA] ex
[E39 530dA] ex

Pežot

Sobota, 7. Novembra 2009, 11:20

Každý kto zvolí ficovu vládu aj v ďalších voľbách je dobre slepý kokot alebo teda zaslepený sľubmi ... dôchodcovia dostanete 1500 korún na vianoce ... do piče načo im to je? Keby namiesto tých 1500 každému dôchodcovi dali peniaze do zdravotníctva? :roll: :roll:

Dokončím školu a ak bude fico pri moci odchádzam ....

Patricius

Sobota, 7. Novembra 2009, 11:28

Kľud, kľud O:)

to robí každá vláda(teda každá je charakteristická niečim iným) :bmwball:
[E61 525dA] ex
[E39 530dA] ex

Pežot

Sobota, 7. Novembra 2009, 11:32

No ale tak čo som si všímal tak predošlá sa o niečo snažila, vychádzalo to ... Slovensko sa niekam dostalo a došiel fico a jeho banda a pojebali všetko čo sa dalo ... a Slovensko je v sračkách, lenže to si nikto z jeho nadšených voličov neuvedomí, lebo to hodia na krízu .... [-(

Áno, robí to každá vláda, ale ficova až moc okato ... stačí sa pozrieť koľkých ministrov už vymenili [-X

Patricius

Sobota, 7. Novembra 2009, 11:37

Jasne. Mňa najviac rozhádže, že to bežný občan nevie ovplyvniť- všade len predvolebné sľuby a ovečky volia.
[E61 525dA] ex
[E39 530dA] ex

Pežot

Sobota, 7. Novembra 2009, 11:40

Ale už sa nebudem vyjadrovať ... lebo by som moc nadával :mrgreen:

Patricius

Sobota, 7. Novembra 2009, 11:46

](*,) ](*,) ](*,) škoda si kaziť taký "krásny" víkend \:D/
[E61 525dA] ex
[E39 530dA] ex

Pežot

Sobota, 7. Novembra 2009, 11:48

Pravda, lebo zasa voľade auto oškriem ](*,) #-o

BMWpositiv

Sobota, 7. Novembra 2009, 13:12

Odpoveď na otvorený list podpredsedovi vlády :-s
Vážení občania, priatelia,

slovenským internetom už niekoľko dní koluje e-mail od pána Š. Poliačika, ktorý formou otvoreného listu šíri zavádzajúce a nepravdivé informácie. Na fakt, že nemá najmenší dôvod na paniku, či ako to on nazval "hrôzu", som ho upozornil osobným e-mailom a požiadal, aby nešíril vo verejnosti informácie, ktoré sa nezakladajú na pravde. Nie je totiž vôbec pravdou to, že či už ja osobne, alebo vláda SR chce postaviť za 200 miliónov eur byty pre rómsku národnostnú menšinu bývajúcu na východnom Slovensku a ani sa to neplánovalo.

Nielen ja, ale určite aj Vy si uvedomujete existenciu problémov, ktoré sú spájané s rómskou menšinou, a pre mnohých z Vás je toto poznanie aj každodennou realitou. Nie je preto možné zakrývať si oči a tváriť sa, že za nás túto zložitú situáciu vyrieši niekto iný. Uvedomuje si to aj Európska únia, a preto vyčlenila zo svojho rozpočtu sumu takmer 180 miliónov eur na realizáciu projektov, ktoré pomôžu Slovensku pri systémovom riešení rómskej otázky. Ide o financie, ktoré sú určené pre slovenské obce a mestá, v ktorých žijú okrem väčšinového obyvateľstva aj Rómovia. Rómske rodiny a samospráva by bez pomoci vlády SR za aktívneho využitia európskej finančnej pomoci nedokázali riešiť problémy, ktoré sa týkajú nielen Rómov, ale všetkých občanov. Ide napríklad o otázku zamestnanosti, vzdelávania, sociálnej i zdravotnej starostlivosti. V žiadnom prípade to nie sú peniaze, ktoré by dostal ktokoľvek bez toho, aby nemusel pridať ruku k dielu, aby sa sám nepričinil o to, aby mu spoločnosť pomohla pri novom štarte do zodpovedného života.

Financie určené na riešenie problémov rómskej menšiny sú však len "symbolickou" kvapkou z balíka európskych peňazí, peňazí daňových poplatníkov všetkých členských krajín Európskej únie. Najvýraznejšia časť európskej solidarity a finančnej pomoci však smeruje do rozvoja slovenských obcí, modernizácie školstva, ochrany životného prostredia, výstavby ciest či do projektov vzdelávania mladých i tých skôr narodených. Nehovoriac o tom, že vláda SR prijala opatrenia, ktoré pomáhajú mladým ľuďom, mladým rodinám pri získavaní financií pre kúpu nového bytu, či už formou úveru zo Štátneho fondu rozvoja bývania, alebo formou tzv. "mladomanželskej" pôžičky. Každá mladá rodina tiež získa približne 800 eur pri narodení dieťaťa, šikovní študenti sú zase motivovaní udelením prospechového štipendia.

To je len časť projektov, ktoré súčasná vláda SR realizuje v prospech zdravého rozvoja spoločnosti, v prospech tých, ktorí aktívne prispievajú k modernému rozvoju Slovenska. Nechcem a ani nie je mojím záujmom robiť široký odpočet pôsobenia vlády SR, ale nedalo mi, aby som nereagoval na e-mail, ktorý Vám bol doručený. Kritika je správna vec, lebo nás dokáže posunúť dopredu, ale polopravda, zavádzajúca informácia nás vedie do omylu. Verím, že som Vás mojimi vetami neobťažoval a aj takýmto spôsobom som Vám priblížil veci, ktoré okrem iného súvisia s riešením vážnych problémov dnešnej doby - rómskej menšiny. V závere mi dovoľte poďakovať sa Vám, že sa zaujímate o veci verejné a zaslaním e-mailu na moju adresu ste vyjadrili svoj názor na vec, ktorá sa týka náš všetkých.

S úctou
Dušan Čaplovič

podpredseda vlády Slovenskej republiky pre vedomostnú spoločnosť, európske záležitosti, ľudské práva a menšiny

BMWpositiv

Sobota, 7. Novembra 2009, 13:30

:lol: :lol: :lol:
Obrázok

pepo286

Sobota, 7. Novembra 2009, 15:13

Riešenie rómskej otázky sa skladá z 3 bodov:
1) Získať od Ukrajiny naspäť Podkarpatskú Rus.
2) Presťahovať všetkých rómskych spoluobčanov na Podkarpatskú Rus.
3) Vrátiť Podkarpatskú Rus Ukrajine

\:D/
E46 320D Touring 100kW (2001)

Dogg88
Auto: n/a
Kraj: Žilinský

Sobota, 7. Novembra 2009, 16:59

pepo286 napísal:
Riešenie rómskej otázky sa skladá z 3 bodov:
1) Získať od Ukrajiny naspäť Podkarpatskú Rus.
2) Presťahovať všetkých rómskych spoluobčanov na Podkarpatskú Rus.
3) Vrátiť Podkarpatskú Rus Ukrajine

\:D/

=D> =D> =D>
Klub tvoria ľudia, nie autá...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 238 neregistrovaných