... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
1benk
Autor témy

Navigacia

Streda, 10. Októbra 2007, 07:24

Nevie niekto ci sa da niekde stiahnut navigacia SR do E 46 ?

TO-BOBO1
Kraj: Nitriansky

,,

Streda, 10. Októbra 2007, 07:55

CD kde je SK-CZ-PL-HU .... 2500,- Skk MK3-MK4 navigacie .... :wink:

TiTAN
Administrátor
Auto: BMW 530d xDrive
Kraj: Žilinský

Streda, 10. Októbra 2007, 09:14

hej len pokrytie nieje bohvieake, je tam fakt par ciest co sa SVK tyka
Ex BMW 325TDS bostongreen [TiTAN's Diesel Supermachine]

I´m not a trendy asshole, do what I want, do what I feel like! (c) Dexter Holland
I choose to live, not just exist (c) James Hetfield

1benk
Autor témy

Streda, 10. Októbra 2007, 09:22

No a mesta a ulice su na tom ako? Bavime sa stale o tej MK3-MK4? lebo v SR nemas kde zabludit ale najst presne ulicu byva niekedy problem.....

Ďuri320

Streda, 10. Októbra 2007, 09:51

radšej si kúp nejaké Mio...alebo niečo podobné a mapy od IGO a nebudeš mať problém

TiTAN
Administrátor

Streda, 10. Októbra 2007, 10:11

D@vid320D napísal:
radšej si kúp nejaké Mio...alebo niečo podobné a mapy od IGO a nebudeš mať problém

jj asi tak, tie su podrobne brutalne :wink:

I´m not a trendy asshole, do what I want, do what I feel like! (c) Dexter Holland

1benk
Autor témy

Streda, 10. Októbra 2007, 10:40

No ja som volal do BMW a tam mi nevedeli povedat aku mapu mi bude ich sistem podporovat ale Garmin asi nie ten je pre Medaky

TiTAN
Administrátor

Streda, 10. Októbra 2007, 12:28

1benk napísal:
No ja som volal do BMW a tam mi nevedeli povedat aku mapu mi bude ich sistem podporovat ale Garmin asi nie ten je pre Medaky

myslim ze garmin nemaju ani medaky, garmin robi len svoje gps pristroje aj so svojim softom, mercedes pouziva teleatlas dx a navigacie im robi vacsinou blaupunkt, podkladove mapy pouzivaju len teleatlas preto mercedes nema slovensko lebo teleatlas nema zo slovenska zmapovane nic

1benk
Autor témy

Streda, 10. Októbra 2007, 12:43

no to neviem ten v BMW povedal ze Garmin.... a co mi pojde? neviete to niak zistit?

Ďuri320

Piatok, 12. Októbra 2007, 18:53

ak ti ide o to mať to v stredovom panely a len nejaké hlavné ťahy po SR...tak prosím...ale ak potrebuješ mestá a ulice a nejaké POI v mestách tak jedine niečo čo sa aktualizuje častejšie...ja napr. mám IGO v PDA a už mám 2 mapu za pol roka...

RomanC
Auto: E39 530dA touring
Kraj: Košický

Sobota, 13. Októbra 2007, 09:21

Ja pouzivam vbudovanu navigaciu len v zapadnej europe,kde vyuzivam aj TMC funkciu(informovanie o zapchach,havariach,automaticke presmerovanie trasy) ,ale v strednej a vychodnej su zmapovane len hlavne tahy a TMC zatial nefunguje.Sice velke mesta su zmapovane detailne napr.v Kosiciach je i ta najkratsia ulicka,dokonca tu najdete skoro vsetky POI,ale napr. v Michalovciach su iba dve hlavne cesty a ziadne POI.Pouzival som aj TomTom v PDA ,ale je to na tom istom ako BMW navigacia.Zatial najdetailnejsia navigacia pre SK,CZ,PL,H... a zvysok vych. europy je iGO.Dokonca v planovani trasy a prepocitavani trasy je iGO ovela rychlejsi ako TomTom.

TiTAN
Administrátor

Sobota, 13. Októbra 2007, 15:23

RomanC napísal:
Ja pouzivam vbudovanu navigaciu len v zapadnej europe,kde vyuzivam aj TMC funkciu(informovanie o zapchach,havariach,automaticke presmerovanie trasy) ,ale v strednej a vychodnej su zmapovane len hlavne tahy a TMC zatial nefunguje.Sice velke mesta su zmapovane detailne napr.v Kosiciach je i ta najkratsia ulicka,dokonca tu najdete skoro vsetky POI,ale napr. v Michalovciach su iba dve hlavne cesty a ziadne POI.Pouzival som aj TomTom v PDA ,ale je to na tom istom ako BMW navigacia.Zatial najdetailnejsia navigacia pre SK,CZ,PL,H... a zvysok vych. europy je iGO.Dokonca v planovani trasy a prepocitavani trasy je iGO ovela rychlejsi ako TomTom.

jj igo je natom best, maju podklady od Conan Zilina, a tie su velmi podrobne :wink:

sooky

Sobota, 1. Marca 2008, 22:22

clovekovia, pokial este nahanate SLOVENSKU navigaciu do bmw, davaj mi pisat sukromnu spravu. Mam doma nejake veci, ktore treba napalit a vyskusat - ja som uspesne riesil slovensko do e38 ktoru momentalne predavam [to je CD, tusim NavTech] a mam aj kopec DVDciek na nove modely.

barabas

Nedeľa, 2. Marca 2008, 02:34

igo/mio su to identicke produkty a pouzivaju obidvaja tie iste mapy s najlepsim spracovanim a pokrytim slovenska, cize jedine to by som bral, osobne preferujem skor igo...

Peppo
Auto: TOYOTA PRIUS
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 2. Marca 2008, 03:28

keby niekto nieco.. mam MIO A702 na predaj... navi, PDA, mobil v jednom

keby nieco SS

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 242 neregistrovaných