... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Peppo
Autor témy
Auto: TOYOTA PRIUS
Kraj: Bratislavský

MD-Bawaria Žilina

Štvrtok, 4. Októbra 2007, 08:10

Caute. Asi mesiac som v kuse obhanal predajcov novych vozidiel BMW ohladom novej 335ic. Od zaciatku som vedel co chcem, v akej vybave a podobne, akurat to by sme nemohli byt na Slovensku, vsade som sa stretol iba s neochotou predavat auta v cene okolo 2 mega. Prvykrok bol ze som poslal mail o tom co chcem vsetkym predajcom na Slovensku a v Cechach. Z poctu cca 15 predajcov sa mi ozvali az 2. Jeden predajca z Prahy a jeden zo Ziliny. Z Prahy mi prisla hned ponuka aj s vybavou, nie vsak v moc priaznivej cene. Ale prisla odpoved aj zo Ziliny, predajca si chcel upresnit co presne chcem. Vymenili sme si dva tri maily a prisla mi ponuka. Ponuku som si pozrel, opat upravil a poslal spat. Obratom mi dosla prerobena ponuka. Po dalsich mailoch sme sa konecne dohodli o akej take vybave a dohodli sme si termin stretnutia. Tak som v stredu vyrazil do Ziliny. Prisiel som cca o 14tej, Bawariu som nasiel hned.
Sohwroom skutocne malinky, maju tam cca 4 auta. Hned po vstupe si nas vsimla mila pani a opytala si ci nam moze nejako pomoct. Povedal som ze mam stretnutie s tym a tym a hned nas za nim poslala. (pre porovnanie, dojdete do AWT BAWARIA v BA, 10-15 minut tam otvarate vsetky auta, buchate dverami, potom dojde nejaky znechuteny predajca a opyta sa povrch - POMOZEM VAM?, moja odpoved - nie diky, taky pristup pri kupe auta za cca 2mega. Dakujem neprosim) V skratke, predajca v Ziline sa mi venoval rovne 3 hodiny, bol maximalne ochotny a mal zaujem predavat. Celu vybavu a vsetko, vratane vzorkovnika som si pozrel nahadzali sme to do PC dohodli sme sa. Ako sa robila faktura chcel som sa ist niekam najest. Odpoved predajcu bola, naco by ste minali svoj benzin - zoberem nejake nase predvadzacia auto. Bohuzial bola k dispozicii iba 120d - ale aspon ze 160konova. Odviezol som sa do Mcdonaldu, pekne napapal, odviezol som sa naspat. Faktura bola pripravena, zaplatil som zalohu a s velkym usmevom som odchadzal. Dodavka bohuzial az koncom decembra alebo v polovici januara, ale aspon ze tak - stihol som decembrovu vyrobu.
Som rad ze existuju predajcovia ako v MD-BAWARIA Žilina a ochotny ludia ktory tam pracuju a maju zaujem predavat, lebo po zlych skusenostiach som uz neveril.
Co sa tyka servisu - nemoze odporucit - nemal som skusenost - ale pokial servisuju tak ako predavaju tak sa to oplati.
Inak absolvoval som obhliadku celeho ich skladu, maju tam krasne kusky - ako napr. 635d - co je uplna novinka - ze dízel v 6tke? kukal som jak puk....

takze len tolko.. dakujem za pozornost

Oldman
Auto: E46 325 TI, E46 320i
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 4. Októbra 2007, 08:59

Pred štyrma rokama som prišiel do Žilinskej Bavarie na svojej e30 za 0.06 mega,riaditel nastupoval do svojej X5 za 1.3 mega,bolo po 4,vyliezol a 20 minut sme vonku kecali,autíčko sa mu páčilo.Chcel som len nejaku pičičandu s Bmw logom,čiapka s Montoyom z minulej sezóny za 0.000160 mega.Spokojnosť! Bol som tam v lete,riaditel iny,čiapka za 0.0120 mega.V Zlíne stejná čiapka,v Synotu za 300 kč.Bavaria nech ide do megariti!
compakt E46 325 TI Individual ,e46 320 touring

lupo

Štvrtok, 4. Októbra 2007, 09:03

predajcovia su naozaj super, ale o servise a o dodavke ND sa to povedat vobec neda. a nie som sam nespokojny... za vsetk ospomeniem len dva priklady: podla VIN objednali zle kotuce (296mm namiesto 324mm) a podla VIN objednali aj zlu viscospojku (na 530i namiesto 530d). o tom, ze som sa tam s nimi niekolko desiatok minut hadal a tvrdili mi, ze mam auto polepene sa radsej vyjadrovat radsej nebudem.
to uz musi byt iny level, ked nevedia ani skopirovat cislo z ETK do objednavacieho formulara...

ak ti mozem poradit, velmi dobre referencie ma origo servis v trencine.
955 CT-S

MT-SPEEDY
Auto: ex E36 318i Touring

Štvrtok, 4. Októbra 2007, 09:20

Tak, tak, predaj maju zvladnuty dobre. Neviem, kolko je tam predajcov, ale mal som tu cest s jednym z nich. Na jar som tam bol na diagnostike a kym som cakal, motal som sa okolo M6 kabrio. Po chvilke bol pri mne a zacali sme sa bavit. Slusne jednanie a aj ked zistil, ze na to auto proste nemam, bavil sa so mnou dalej normalne. Radost stretnut 8)

jariq
Administrátor
Auto: BMW m2comp

Štvrtok, 4. Októbra 2007, 09:37

je pravda ze co sa tyka jednania tak je to v pohode mozno uz teraz, ale nedokazu odhadnut zakaznika , resp . bol som tam asi pred rokom s mojim tds-om na servis a jednanie uplne onicom , neviem mozno sa uz zmenili . Mal som vtedy zaujem o 330xd alebo x5 vtedy este tu staru , uplne novu pre otca , potreboval som dake ceny popr. daku predvadzacku a neboli schpny nic normalne ponuknut a jednali so mnou ako z chlapcom co pride pred autosalon postavy sa pred m5tku a chce prospekt . Tak som sa stocil na pete a MD bavaria zilina jednoducho uz stratila sance predat pre nas auto ...
BMW 530d F10 , space grau mettalic
ex BMW 330ci M-paket II , black sapphire mettalic
ex BMW 325 TDS boston grun mettalic
[Technicky Dokonaly Stroj]
Obrázok

Peppo
Autor témy
Auto: TOYOTA PRIUS
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 4. Októbra 2007, 14:54

Kolko ludi tolko chuti.
Nebol som obleceny ani v oblecku ani nic podobne, vek tiez nemam vysoky a bavili sa somnou ako s najlepsim zakaznikom...
heh... bol som tam naschval obleceny normalne v kratasoch a tricku....
fakt som vyzeral na to ze nemam na to kupit si auto...

TiTAN
Administrátor
Auto: BMW 530d xDrive

Štvrtok, 4. Októbra 2007, 15:58

Peppo napísal:
Kolko ludi tolko chuti.
Nebol som obleceny ani v oblecku ani nic podobne, vek tiez nemam vysoky a bavili sa somnou ako s najlepsim zakaznikom...
heh... bol som tam naschval obleceny normalne v kratasoch a tricku....
fakt som vyzeral na to ze nemam na to kupit si auto...

predtym si im posielal mail .) tak vedeli :twisted:
Ex BMW 325TDS bostongreen [TiTAN's Diesel Supermachine]

I´m not a trendy asshole, do what I want, do what I feel like! (c) Dexter Holland
I choose to live, not just exist (c) James Hetfield

Michal 4WS

Štvrtok, 4. Októbra 2007, 20:42

Mám pocit, že stými predajcami to nieje také len pri BMW... :(
Keď si otec pred cca 4 mesiacmi kupoval novu Ochcavku v LC tak tam bol hádam pol dňa kým to všetko spravili. Potom keď sme išli poňu tak nám tam pani vysvetlovala kokotinky dalšie tri hodiny. Že kde voda do ostrkovača a atď. .... sranda.

Bol tam ale pred mesiacom a svetosvete sa sním sevisák hádal že sa mu tam nedá domontovať klima.... :roll:
Necitujte predchádzajúci príspevok :-)
Biela vrtuľa dobýja modrú oblohu.
Čoskoro bude Bawor

BMino
Auto: modre

Štvrtok, 4. Októbra 2007, 20:48

predajcovia su tam dvaja, vraj nejaka baba co predavala kie, a druhy co je hned oproti vchodu, je to clovek na pravom mieste, pretoze to nebere len ako povolanie ale je vidno, ze ho to skutocne bavi a je fanusik

Tubular
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 4. Októbra 2007, 20:52

BMino napísal:
predajcovia su tam dvaja, vraj nejaka baba co predavala kie, a druhy co je hned oproti vchodu, je to clovek na pravom mieste, pretoze to nebere len ako povolanie ale je vidno, ze ho to skutocne bavi a je fanusik

to sa mi paci 8)
E46 3148Ci (1999)

MT-SPEEDY
Auto: ex E36 318i Touring

Štvrtok, 4. Októbra 2007, 21:23

Dnes som objednaval nejake drobnosti, tak som zvedavy, ci si dobre meno udrzia 8)

Diablo

Štvrtok, 4. Októbra 2007, 21:30

ja mám max dobré skúsenosti z Tempusom v BB.
Peppo: akú farbu si vybral?
ola ola emtroáááá

Michal 4WS

Štvrtok, 4. Októbra 2007, 21:38

Keď prišlo 1er tak otec to velmi chcel, ale po predvádzačke na základnej 116i a hlavne po prístupe predajcu povedal že nikdy viac.
Necitujte predchádzajúci príspevok :-)

Biela vrtuľa dobýja modrú oblohu.

Čoskoro bude Bawor

momodels
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 4. Októbra 2007, 22:05

BMino napísal:

Suhlasim a len dodam, ze som tam bol niekolko krat a vzdy som bol maximalne spokojny :!: Ochotny personal, 1A+ :wink:

fester

...

Nedeľa, 7. Októbra 2007, 08:18

DOPORUCUJEM :arrow: :arrow: :arrow: ZILINA

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 227 neregistrovaných