Štvrtok, 4. Októbra 2007, 08:10
Caute. Asi mesiac som v kuse obhanal predajcov novych vozidiel BMW ohladom novej 335ic. Od zaciatku som vedel co chcem, v akej vybave a podobne, akurat to by sme nemohli byt na Slovensku, vsade som sa stretol iba s neochotou predavat auta v cene okolo 2 mega. Prvykrok bol ze som poslal mail o tom co chcem vsetkym predajcom na Slovensku a v Cechach. Z poctu cca 15 predajcov sa mi ozvali az 2. Jeden predajca z Prahy a jeden zo Ziliny. Z Prahy mi prisla hned ponuka aj s vybavou, nie vsak v moc priaznivej cene. Ale prisla odpoved aj zo Ziliny, predajca si chcel upresnit co presne chcem. Vymenili sme si dva tri maily a prisla mi ponuka. Ponuku som si pozrel, opat upravil a poslal spat. Obratom mi dosla prerobena ponuka. Po dalsich mailoch sme sa konecne dohodli o akej take vybave a dohodli sme si termin stretnutia. Tak som v stredu vyrazil do Ziliny. Prisiel som cca o 14tej, Bawariu som nasiel hned.
Sohwroom skutocne malinky, maju tam cca 4 auta. Hned po vstupe si nas vsimla mila pani a opytala si ci nam moze nejako pomoct. Povedal som ze mam stretnutie s tym a tym a hned nas za nim poslala. (pre porovnanie, dojdete do AWT BAWARIA v BA, 10-15 minut tam otvarate vsetky auta, buchate dverami, potom dojde nejaky znechuteny predajca a opyta sa povrch - POMOZEM VAM?, moja odpoved - nie diky, taky pristup pri kupe auta za cca 2mega. Dakujem neprosim) V skratke, predajca v Ziline sa mi venoval rovne 3 hodiny, bol maximalne ochotny a mal zaujem predavat. Celu vybavu a vsetko, vratane vzorkovnika som si pozrel nahadzali sme to do PC dohodli sme sa. Ako sa robila faktura chcel som sa ist niekam najest. Odpoved predajcu bola, naco by ste minali svoj benzin - zoberem nejake nase predvadzacia auto. Bohuzial bola k dispozicii iba 120d - ale aspon ze 160konova. Odviezol som sa do Mcdonaldu, pekne napapal, odviezol som sa naspat. Faktura bola pripravena, zaplatil som zalohu a s velkym usmevom som odchadzal. Dodavka bohuzial az koncom decembra alebo v polovici januara, ale aspon ze tak - stihol som decembrovu vyrobu.
Som rad ze existuju predajcovia ako v MD-BAWARIA Žilina a ochotny ludia ktory tam pracuju a maju zaujem predavat, lebo po zlych skusenostiach som uz neveril.
Co sa tyka servisu - nemoze odporucit - nemal som skusenost - ale pokial servisuju tak ako predavaju tak sa to oplati.
Inak absolvoval som obhliadku celeho ich skladu, maju tam krasne kusky - ako napr. 635d - co je uplna novinka - ze dízel v 6tke? kukal som jak puk....
takze len tolko.. dakujem za pozornost