... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
slamec napísal:čítaj pozorne
a ostatní si to uložte, nebudem to furt sem strkať
palo napísal:tak z tvojho prispevku po pozornom precitani som sa dozvedel vela veci ktore mi neboli jasne ale stale neviem co presne znamenaju u bmw tie cisla 01,04,98. su to teda zvlastne kriteria od bmw a oleje ktore ich splnaju tak dostanu stitok ze su vhodne pre bmw ale mna by zaujimalo ktore cislo konretne co znamena a co mam hladat pre moje bmw.dakujem
palo napísal:takze ak dam do auta olej ktory dostal od bmw oznacenie longlife 01 tak by mi mal vydrzat 22 tkm?
inak presne taketo vysvetlenie som mal na mysli dakujem
pepo286 napísal:musi byt na to aj motor stavany ... na take dlhe intervaly a na pouzitie tych olejov ..
EDIT: a lepsie ako spekulovat nad tym ktory olej tam dat (aby boli 30tis km LL intervali) ... je vymenit olej radsej castejsie .. olej nestoji majland a motor ta bude mat rad :-)
pepo286 napísal:musi byt na to aj motor stavany ... na take dlhe intervaly a na pouzitie tych olejov ..
EDIT: a lepsie ako spekulovat nad tym ktory olej tam dat (aby boli 30tis km LL intervali) ... je vymenit olej radsej castejsie .. olej nestoji majland a motor ta bude mat rad :-)