... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
mexican napísal:Ten drahší nie je celokarbonový. Zadnú stavbu má hliníkovú.To len aby sa nezabudlo.
Aj ten lacnejší má kopec komponentov SLX. To že má drahší kľuky RaceFace a nie šimáno XT by som nevidel ako zásadný problém.
Do toho drahšieho by som išiel už len kvôli lepšiemu pruženiu a samozrejme aj tomu že je tam kus rámu karbonový.
Drahší má síce brzdy z nižšej rady ale výhodou pre niekoho môže byť väčší predný kotúč oproti lacnejšiemu.
Maroskoo napísal:Ahoj, nejaky ten rok uz jazdim a prva rada odomna znie - vyhnut sa Kaktusu. (Tomu v Karlovke, Specialized v Troch veziach mozem len odporucit, to je uuple iny obchod. Sam mam odtial Spesla). To len na zaciatok.
Spat k bajkom. Neviem co chces jazdit, to si nenapisal. Ci len take vozenie sa v Karpatoch, jazdenie maratonov, jazdenie trailov alebo nebodaj downhill. Budem predpokladat, ze asi to prve. 140mm vidla je prilis zbytocna, 120-tka je taka hranicna...osobne by som sa pozeral po 100-120. (menej mm neznamena ze je menej kvalitna :))
Ohladne osadenia, tak XT je urcite fajn, ale ak moc nejazdis tak rozdiel s SLX nespoznas, no na trosku frajeriny sa pozri po SRAM Eagle GX![]()
Karbon je tiez frajerinka, 1-2 kila ked moc nejazdis nespoznas tiez.
Co sa tyka Specialized, tak pozri si Camber Comp, stoji 2.5 alebo potom Epic Comp za 3-ku. V porovnani s Cubom co si postol by som isiel so Spesla.