... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

BMWpositiv

ZV-BB a okolie! Zmena HAVA autoservis => BAYERN Partner

Štvrtok, 28. Januára 2010, 07:46

Zdravím páni,
týka sa to vačšinou tích, ktorí sú z banskobystrického kraja a navštevovali "HAVA autoservis". Bol som včera nútený nečakane navštíviť tento servis na pôvodnej adrese: Pod Dráhami 1 ZV, kde som zistil skutočnosť, že tento servis zmenil obchodné meno na "BAYERN Partner" a takisto aj miesto pôsobenia. Momentálne sa tento servis nachádza na novej adrese: Neresnícka 12 ZV. Je to na výpadovke smerom na Krupinu, hneď prvá odbočka vpravo a vo dvore je tento servis zašitý po ľavej strane úplne na konci (je to v areáli kde má sídlo napr. Renault, ten je po pravej strane). Na pôvodnej stránke HAVA autoservis je aj mapa, stránka BAYERN Partner zatiaľ funguje len čiastočne. Myslím, že je to celkom užitočná informácia aj pre tích, ktorí doteraz servisovali svoje BMW napr. v Tempus AWT Bavaria BB, ktorý patrí nie práve medzi tie najlacnejšie v okolí ZV-BB...

Užívateľov profilový obrázok
ONdr3j
Auto: 528iA
Kraj: Banskobystrický

Re: ZV-BB a okolie! Zmena HAVA autoservis => BAYERN Partner

Štvrtok, 28. Januára 2010, 10:57

stacilo pozriet sem http://www.bmwklub.sk/technicke-okienko/skusenosti-s-bmw-servismi-t13950-60.html pripadne moj podpis ale priznavam sa, vytvorit novu temu ma vobec nenapadlo :oops:
EX E39 528iA, r.v.99

vyborny servis na BMW, konkretne Bayern Partner, neresnicka 12, zvolen (areal peugeot alebo co to je za znacku), web

BMWpositiv

Štvrtok, 28. Januára 2010, 11:26

...no sry, to som si naozaj nevšimol, že to tu je už niekde spomenuté a btw veľmi nečítam podpisy, keďže skoro každý tam má napísané poriadne hovadiny, veď ja tiež... :mrgreen:

ONdr3j
Auto: 528iA

Re: ZV-BB a okolie! Zmena HAVA autoservis => BAYERN Partner  Topic is solved

Piatok, 29. Januára 2010, 00:20

to nic, spravil si viac ako ja, vazne vytvorit temu ma nenapadlo (a by to bolo ovela lepsie ako podpis) njn pekny podpis mas :lol: :lol:
EX E39 528iA, r.v.99

vyborny servis na BMW, konkretne Bayern Partner, neresnicka 12, zvolen (areal peugeot alebo co to je za znacku), web

jupik1
Auto: BMW 330xd

Pondelok, 1. Februára 2010, 10:02

Cavte, chcel by som to upresnit stym prestahovanim je to tak ze sa vlastne Brano a Jozo rozdelili takze Brana najdete na horeuvedenej novej adrese a Jozo je stale na povodnej adrese. Bol som teraz menit spojku a vodnu pumpu u Joza takze pre kompletne info je to takto. .

Peter - E46
Auto: BMW E46 330dT
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 22. Marca 2010, 22:29

jupik1 napísal:
Cavte, chcel by som to upresnit stym prestahovanim je to tak ze sa vlastne Brano a Jozo rozdelili takze Brana najdete na horeuvedenej novej adrese a Jozo je stale na povodnej adrese. Bol som teraz menit spojku a vodnu pumpu u Joza takze pre kompletne info je to takto. .

Som velmi rad, ze to niekto dal na spravnu mieru. uz som sa to chystal ja...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 210 neregistrovaných