... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
kubko45 napísal:za tych par rokov som nedoslal odpoved na preplach.....osobene davam vzdy ci do motorky alebo do auta zriedi olej a tym padom viac oleja vytecie je otazne ci nerozpusta karbon......to neviem ale z nissana primery GT mam skusenost ze motora pomohla - skorej zacala zhasinat kontrolka cca mazania olej ostaval ten isty...
kubo323ci napísal:treba si precitat aj o tom preplachovom oleji. podla mna je to totalny blud. ked ti vytecie vsetok olej aj s filtra a este par krat pretocis motor naprazno bez oleja tak ti este olejove cerpadlo neake to deci vypluje von a potom tam das olej aky chces a neriesis preplach. to poldeci az deci ked zriedis s tymi cca 5timi litrami oleja je nic. mozno sa ti vyskozita zmeni s tych 5w na 5,0001wser na preplach supni tam normalne kvalitny olej a hotovo. Ja osobne som sa nestrettol s tym ze motor sa pokazil koli inemu oleju. iba s tym ze ten olej tam uz nebol takze tak
jkk napísal:pozri ci ti netecie aj toto tesnenie..dost casto to tam tecie a vela ludi ani o tom nevie:
menil som si to asi pred dvoma tyzdnami doma a uplne v pohode...tesnenie za 5,- eur...
http://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=657887