Utorok, 3. Marca 2015, 21:17
Zdravim chlapi, prosim o pomoc lebo to auto uz zapalim. Zacalo to cele smykom do obrubnika, iba zadkom (vyhybal som sa dedovi co zrazu skocil na cestu) .. ohnuty disk.. disk som vymenil, vsetko chvilu OK.. asi po dvoch dnoch zacalo hucanie od zadnej napravy.. pozrete zistene zle lozisko.. tak sa vymenilo.. hucanie prestalo len stale sa mi tam zdalo ze nieco huci, menej no stale. Asi po tyzdni od vymeny loziska som sa sviznejsie rozbehol z jednej krizovatky a vtedy to zacalo. Chcel som spravit video ale nebolo to jasne pocut. Pri brzdeni motorom hucavy zvuk.. po pridavani alebo udrziavani konstantnej rychlosti zvuk zmizne. Pri rychlosti mensej ako cca 10kmh jasne pocut ako keby poloos je ohnuta a v kazdej otacke o nieco sucha. Spolu som odkedy to zacalo hucat spravil asi 50km a zvuk je teraz silnejsi ako to lozisko co bolo uplne na sracky. S kamaratom sme zdvihli jedno zadne koleso (spolujazdcova strana tam kde lozisko nebolo menene) zaradil som 3 pomalinky pustena spojka a hucanie ziadne len minimalne ako sa tocil diff.. skusali sme zaradit 1 kedze ta ma na volnobehu ma cca 10kmh ci sa objavi trn suchavy zvuk a nic.. zdvihli sme soferovu stranu a hucanie bolo strasne. Ako maly vrtulnik keby pristaval. Mal som podozrenie na ohnuty kotuc tak sla cela brzda aj s nabojom dole a stale.. zvuk ide od diffu ako zacina poloos na soferovej strane. Poloos rovna diff skoro ziadnu volu nema.. pride mi to ako keby v diferaku bolo nejake lozisko ako je klb z ktoreho ide poloos a to je rozsypane. Kamaeat hned ze diferak v p.. a ze predaj to a pod. Niekto nejake napady co to moze byt? Pripadne da sa diff rozobrat a pripadne lozisko vymenit? Dakujem kazdemu.