... všetko o BMW ...

Moderátor: jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

dvdk
Autor témy
Kraj: Bratislavský

Ako riesite dojazdovku/rezervu?

Piatok, 30. Januára 2015, 10:17

Caute. Sme v teme Rada1 a preto sa pytam ako riesite vy diojazdove koleso alebo rezervu?
Kupil som mladej 118d a kedze to nema nic, tak ma zaujima ako sa vysporiadat so situaciou a ukludnit ju ze co ma robit ak dostane niekde defekt.
Samozrejme nechceme jazdit na runflatoch, lebo je to nepohodlne a drahsie atd atd... riesite to takymi tymi "sadami" kde je prenosny kompresor a nejaka gebuzina na rychle zalepenie maleho defektu alebo su nejake upravy po ktorych sa da potom nejako dojazdovka narvat do kufra?

dik

Užívateľov profilový obrázok
Mimas
Auto: BMW 120d
Kraj: Prešovský

Re: Ako riesite dojazdovku/rezervu?

Piatok, 30. Januára 2015, 15:10

Lepiaca sada, od kedy mám VP som mal hádam raz defekt, ak ho náhodou dostanem tak to snáď bude stačiť, určite si nemienim zapratať kufor nejakou rezervou

futy
Auto: C180w205
Kraj: Žilinský

Piatok, 30. Januára 2015, 20:05

BMW 523i F10- som bez vrtule
Audi A4B8 TFSi- sa minulo už
VW BORA 1,6 16V- ex

Joly
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 2. Februára 2015, 11:34

Mimas napísal:
Lepiaca sada, od kedy mám VP som mal hádam raz defekt, ak ho náhodou dostanem tak to snáď bude stačiť, určite si nemienim zapratať kufor nejakou rezervou

No ked si ale rozrazis gumu na nejakom vymole (na SK mozne aj na ceste I. triedy), tak ti ta lepiaca gebuzina bude vies naco....
BMW 120d (198 PS)

Mimas
Kraj: Prešovský

Pondelok, 2. Februára 2015, 14:42

Joly napísal:

No ked si ale rozrazis gumu na nejakom vymole (na SK mozne aj na ceste I. triedy), tak ti ta lepiaca gebuzina bude vies naco....

Takto to riešim ja, nikomu nekážem aby ma kopíroval, to auto nemá vytvorený priestor na rezervu (keby mal tak by som tam to kolo mal a hotovo), preto tú rezervu neriešim, keďže využívam batožinový priestor dostatočne a nie je ho ktovie koľko. Ako hovorím doteraz som nemal taký defekt aký opisuješ a to mám štvrté auto, nehovorím že sa to nemôže stať, ale je väčšia pravdepodobnosť že budem roky nadávať na tu rezervu v kufri, ako na to že raz za 10r. sa mi niečo takéto stane. Každý vie aké trasy robí, prinajhoršom mám mobil.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní