... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Cimbik
Autor témy
Kraj: Prešovský

BMW RAD 5 523 I A/T

Piatok, 16. Januára 2015, 21:57

Cawte chalani :)
Chcem si kupit moje prve auto a zamiloval som sa do e60-tky :) hladam eleganciu, komfort, slusny priestor a postacujuci vykon ( nemusim az tak velmi hrabat kolesami :D ) Vyhliadol som si jedno, vid: http://bmw-rad-5.autobazar.eu/523-i-at-id6032791.html - mne sa paci, len skoda, ze nema siber :( . Obraciam sa na vas, skusenych vodicov a majitelov krasnych bavorackych masin :) , s prosbou o ohodnotenie daneho inzeratu :) Bol uz niekto dane auto obhliadnut? Je priatelna cena k danemu autu? Ten vykon (130kW) by mal stacit na take bezne jazdenie, vsak? :) ci? Ak by po motoristickej stranke bolo fajn, pichol by som don aj splynovac :) Jazdim kratke trate a rocne by som najazdil cca 20 000km, max 40 000 asi :) Jazdil by som nim po Senci, sem-tam Blava. Obcas by som skocil domov na vychod :D Kezde by som chcel po kupe auta mat co najmesie vydavky, preto som sa rozhodol pre benzin a dat don splynovac :) Diesel vraj nie je vhodny na kratke trasy, zvuk nie je taky pekny ako u benzinaku a moze sa viac toho pokazit, ako u benzinaku :(
6V z523i je vraj celkom kvalitny motor. Ak mam nejake zle info, budem rad, ak ma opravite :)

Vopred dakujem za vsetky reakcie :)

Užívateľov profilový obrázok
Hugino
Auto: E61&E70
Kraj: Bratislavský

Re: BMW RAD 5 523 I A/T

Piatok, 16. Januára 2015, 22:40

Taký sociál?? =; Skús pohľadať niečo lepšie......
E70 X5 4.8i
E61 530d LCi
Ex E39 540iA Touring " Alles unter acht zylinder ist sozial..."

Cimbik
Autor témy

Piatok, 16. Januára 2015, 22:47

Hugino napísal:

nic lepsie som nenasiel :( mam urcity rozpocet _( do cca max 11 000 euro :(

Cimbik
Autor témy

Piatok, 16. Januára 2015, 22:57

Hugino napísal:

este som nasiel toto: http://auto.bazos.sk/inzerat/45347833/P ... ly-kus.php

Je to diesel, ale velmi pekny a celkom slusna vybava, ci? Moj fotrik ma diesel (opel zafira) predtym mal tiez diesle a ziaden problem. Jazdil kratke trasy (cca 1km do prace ) a aj dlhsie, no vacsinou kratke. Nemal zatial s tymi autami ziaden problem, takze zeby som to skusil? Aky ma 530d zvuk? Da sa?

Hugino
Auto: E61&E70

Sobota, 17. Januára 2015, 00:48

za 11k sa dá už zohnať slušná E6x.....treba trochu pohladať, popozerať, prečítať info a ísť kuknúť. 530d znie slušne, je to proste R6 chrocht :wink:
E70 X5 4.8i
E61 530d LCi
Ex E39 540iA Touring " Alles unter acht zylinder ist sozial..."

Lipo69
Kraj: Žilinský

Sobota, 17. Januára 2015, 09:26

Ahoj v rychlosti co som pozrel tak mne sa pozdava toto http://bmw-rad-5.autobazar.eu/523-i-id4781438.html

Majitel ho mal 4 roky a vyzera ze sa staral, co je fajn a lepsie ako ked auto strieda majitela kazdy rok.

Samozrejme treba to dat pozriet profikom aby si vedel v ako je stave.
Viem ze som siel cez rozpocet ale tak cena sa urcite bude dat zjednat a hlavne facelift u e60 je vyrazne plus, ja ked som porovnaval pri kupe, tak som citil velky rozdiel.

Za volbu benzinu ti davam + :smile: , ta kultivovanost za to stoji.
A urcite si radsej pockaj na dobry kus viem ze to je otrava ale o to viac potom budes spokojnejsi.
F11 530 dx
Ex E60 530 xi fl
Ex E46 320 d fl

I call my car the pussy wagon, because it's where I go to cry

Cimbik
Autor témy

Sobota, 17. Januára 2015, 12:24

Lipo69 napísal:
Ahoj v rychlosti co som pozrel tak mne sa pozdava toto http://bmw-rad-5.autobazar.eu/523-i-id4781438.html

Majitel ho mal 4 roky a vyzera ze sa staral, co je fajn a lepsie ako ked auto strieda majitela kazdy rok.

Samozrejme treba to dat pozriet profikom aby si vedel v ako je stave.
Viem ze som siel cez rozpocet ale tak cena sa urcite bude dat zjednat a hlavne facelift u e60 je vyrazne plus, ja ked som porovnaval pri kupe, tak som citil velky rozdiel.

Za volbu benzinu ti davam + :smile: , ta kultivovanost za to stoji.
A urcite si radsej pockaj na dobry kus viem ze to je otrava ale o to viac potom budes spokojnejsi.

Ahoj, dakujem za pomoc pri hladani :) Ta modra 523i po facelifte je tiez pekna a ma lepsiu vybavu :) lenze za tu cenu by som mal tu 523i so splynovacom a M-paketom, plus minus nejake drobne :( ako samozrejme, zeby som bral tu modru 523i, ale ja si potrebujem nejake tie euricka nechat na splynovac a pripadne opravy, ktore budem mozno musiet po kupe auta realizovat :(

myslite si, ze ta 523i, co som tu hodil, je az taky social? :( Az tak sa do bavorakov nevyznam, som v tom amater :( ale ma to kozeny interier, vyhrievane sedadla, palubny pocitac, aj ked s mensou obrazovkou. Inac, dala by sa vymenit potom neskor za vacsiu? je to vobec mozne? jedine, co mi chyba, je stresne okno, ale to nie je az take podstatne, ci? :)

Pr.danco
Auto: Vsetky
Kraj: Trnavský

Sobota, 17. Januára 2015, 14:08

Ci?ci?ci? :D

Zalezi od tvojich priorit...tiez si myslim ze 11tis eur je uz slusny buket na vyber auta oproti tomu co tu niekedy niekto chce za 6tis eur ](*,)

Ja napriklad si tiez na vybavu v *pravom slova* zmysle nepotrpim...urcite neurob vec ze si kupis auto za posledne peniaze ale vidim ze v tom problem nebude ze mas v tom jasno..ja osobne tym ze niesom vybavomaniak by som sa zameral hlavne na stav vozidla.

A preco nechces diesel ked mas 40tis rocny najazd? To uz je celkom dost.

Cimbik
Autor témy

Sobota, 17. Januára 2015, 14:40

Pr.danco napísal:
Ci?ci?ci? :D

Zalezi od tvojich priorit...tiez si myslim ze 11tis eur je uz slusny buket na vyber auta oproti tomu co tu niekedy niekto chce za 6tis eur ](*,)

Ja napriklad si tiez na vybavu v *pravom slova* zmysle nepotrpim...urcite neurob vec ze si kupis auto za posledne peniaze ale vidim ze v tom problem nebude ze mas v tom jasno..ja osobne tym ze niesom vybavomaniak by som sa zameral hlavne na stav vozidla.

A preco nechces diesel ked mas 40tis rocny najazd? To uz je celkom dost.

tak sa bojim ist do dieselov, pretoze sa ma co pokazit :( sice moj fotrik mal len diesel (opel vectra, opel zafira) az na menenu vodnu pumpu mu nic ine neodislo, no ja mam citak, ze mne nieco odide, pretoze vacsina ludi predava auto z dovodu nejakej chyby a u dieselov to byvaju turba, vstreky atd. :(

sandrito
Auto: BMW e61 530d LCi

Sobota, 17. Januára 2015, 15:08

Diesla sa neboj. Benzin je kultivovanejsi, ale diesel ma krasnu spotrebu. Ak najazdis len 40tis a kratke vzdialenosti kup benzin a nedavaj plyn ](*,)
Ten benzin co si tu daval sa da v pohode uzivit ostane ti aj kufor. Ja osobne by som si nedal nikdy do auta plyn bud na to mam a tankujem uzivam auticko, alebo na to nemam a vozim sa na rozheganej felde... :roll:
Ex:Fiat Punto
Ex:Suzuki Swift
EX:Pugeot 208
VW Passat R6 SFI 4motion
BMW e46 320d
BMW e61 530xd
http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 96153.html" onclick="window.open(this.href);return false;

PeqpeK
Auto: povacsine BMW

Sobota, 17. Januára 2015, 20:58

novsie benziny sa bohuzial kazia rovnako ako diesle...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných