... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Juraj555 napísal:Takze zdavim Pani.mam obrovsky problem.viem ze to tu bolo nedavno riesene ale to co tu bolo ohladom brzd riesene mi problem nevyriesilo...stalo sa mi asi tyzden dozadu ked som dosiel do garaze ze som ucitil snrad brzdy paliacej sa...tak som naplul na zadny kotuc a ten bol uplne horuci- ostava mi seknuta brzda ...ale najvacsi problem je ten ze pokial je auto v garazi nenastartovane da sa potlacit normalne rukami dopredu..akonahle nastartujem brzda sa stiahne a sucha o kotuc.bol som vcera v servise..skontrolovali prasiatko oblozenie vymenili hadicky vsetko ok ...valcek zevraj ide ako ma...ale vraciam sa zo servisu a ZNOVA!!!!. Ide ma slahnut lebo som cakal ze to bude vyriesene...tak sa chcem spytat ci niekto nevie dat nejaku radu ze preco sa mi brzda zakusne do kotuca ....ale po nastartovani...akoze nebrzdi to tak ze by ma to spomalovalo alebo na snehu smykalo...ale musim to odstranit a neviem zatial v com je problem.p.s.rucnu nepouzivam vobec....
Juraj555 napísal:No...auto bolo v riadnom servise.len servisak siel najskor po tych veciach co by to mohli byt a su relativne servisne najlacnejsietak ako vravim rozobral komplet strmen.vymenil oblozenie hadicky potrubia....za nove nie nejake odpady...cize tak
Juraj555 napísal:...nastartoval som nezapal Asr.asc.esp ci co to konkretne je.. potom som zapal asc aj tak to slo normalne akoby nic...
Juraj555 napísal:...asc esp...lebo vzdy to zapnem ked nastartujem :-/