... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Juraj555
Autor témy
Auto: Bmw E46 318i
Kraj: Trenčiansky

Lava zadna brzda!!!!

Štvrtok, 8. Januára 2015, 14:06

Takze zdavim Pani.mam obrovsky problem.viem ze to tu bolo nedavno riesene ale to co tu bolo ohladom brzd riesene mi problem nevyriesilo...stalo sa mi asi tyzden dozadu ked som dosiel do garaze ze som ucitil snrad brzdy paliacej sa...tak som naplul na zadny kotuc a ten bol uplne horuci- ostava mi seknuta brzda ...ale najvacsi problem je ten ze pokial je auto v garazi nenastartovane da sa potlacit normalne rukami dopredu..akonahle nastartujem brzda sa stiahne a sucha o kotuc.bol som vcera v servise..skontrolovali prasiatko oblozenie vymenili hadicky vsetko ok ...valcek zevraj ide ako ma...ale vraciam sa zo servisu a ZNOVA!!!!. Ide ma slahnut lebo som cakal ze to bude vyriesene...tak sa chcem spytat ci niekto nevie dat nejaku radu ze preco sa mi brzda zakusne do kotuca ....ale po nastartovani :-( ...akoze nebrzdi to tak ze by ma to spomalovalo alebo na snehu smykalo...ale musim to odstranit a neviem zatial v com je problem.p.s.rucnu nepouzivam vobec.... ](*,)

PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Re: Lava zadna brzda!!!!

Štvrtok, 8. Januára 2015, 14:35

Juraj555 napísal:
Takze zdavim Pani.mam obrovsky problem.viem ze to tu bolo nedavno riesene ale to co tu bolo ohladom brzd riesene mi problem nevyriesilo...stalo sa mi asi tyzden dozadu ked som dosiel do garaze ze som ucitil snrad brzdy paliacej sa...tak som naplul na zadny kotuc a ten bol uplne horuci- ostava mi seknuta brzda ...ale najvacsi problem je ten ze pokial je auto v garazi nenastartovane da sa potlacit normalne rukami dopredu..akonahle nastartujem brzda sa stiahne a sucha o kotuc.bol som vcera v servise..skontrolovali prasiatko oblozenie vymenili hadicky vsetko ok ...valcek zevraj ide ako ma...ale vraciam sa zo servisu a ZNOVA!!!!. Ide ma slahnut lebo som cakal ze to bude vyriesene...tak sa chcem spytat ci niekto nevie dat nejaku radu ze preco sa mi brzda zakusne do kotuca ....ale po nastartovani :-( ...akoze nebrzdi to tak ze by ma to spomalovalo alebo na snehu smykalo...ale musim to odstranit a neviem zatial v com je problem.p.s.rucnu nepouzivam vobec.... ](*,)

kotuc davali dolu? ako vyzera rucna brzda?

Juraj555
Autor témy

Štvrtok, 8. Januára 2015, 14:39

Vsetko pozerali..mdokonca mi volal ze este ma auto na zdvihaku a koleso sa normalne da otocit ...cize mam taky nemily pocit ze to bude v elektronike...asc esp...lebo vzdy to zapnem ked nastartujem :-/ a rucna..tam by nemal byt problem...ako vravim pouzival som ju minimalne :(

PeqpeK

Štvrtok, 8. Januára 2015, 15:04

aha pardon, som ten prispevok cital na 2x, ked je to az po nastartovani, resp po otoceni klucika, tak to bude zrejme v elektrike
skusal si vyhodit poistku od DSC, ze ci to prestane robit?

Juraj555
Autor témy

Štvrtok, 8. Januára 2015, 15:08

Este nie tiez ma to napadlo az teraz ze to moze elektronika blokovat...urobim to ked pojdem do prace a ak to bude ono napisem ;) dufam ze to bude ono :-D ak to nebude ono tiez napisem :-D

Juraj555
Autor témy

Štvrtok, 8. Januára 2015, 18:02

No...takze uz som v robote...nastartoval som nezapal Asr.asc.esp ci co to konkretne je..dosol som do prace ..brzda nejak extra uz nesmrdela ale kotuc bol stale horuci...je mozne ze nove platnicky este sadaju a to ho zohrieva ??? Lebo som to v robote skusal v garazi pri zapatom motore..porlacit auto rukou a normalne uslo potom som zapal asc aj tak to slo normalne akoby nic...len mi ide o to ci nahodou pri istej rychlosti nejaka elektronika nezacne automaticky brzdit koleso...uvidim rano po nocnej co to povie ked pojdem na tom domov...ale stale je to take....nevyriesene :-(

Juraj555
Autor témy

Pondelok, 12. Januára 2015, 17:53

No pani odbornici vseho druhu bmw...teraz mi poradte....mechanik mi prezrel vsetko oblozenie prasiatko valcek.nic neni zadrete a pod...a stale brzda pribrzda..je mozne ze tuto pribrždavosť moze sposobovat Abs ??? Ale zase na druhej strane mi pride strasne divne ze na zdvihaku pri NEnastartovanom aute to bolo zabrzdene tiez..... ale zase nie nejak extra....tak uz to vzdaavam a neviem co dalej :-(

bado
Auto: bmw 320d e46
Kraj: Žilinský

Pondelok, 12. Januára 2015, 21:43

Mam pre teba jedno riesenie,zaviest auto poriadnemu servisakovy,tuna na fore je ich tiez zopar co by ti to odstranili ved niekde chyba byt musi.

Juraj555
Autor témy

Utorok, 13. Januára 2015, 05:11

No...auto bolo v riadnom servise.len servisak siel najskor po tych veciach co by to mohli byt a su relativne servisne najlacnejsie :( tak ako vravim rozobral komplet strmen.vymenil oblozenie hadicky potrubia....za nove nie nejake odpady...cize tak :(

PeqpeK

Utorok, 13. Januára 2015, 07:48

Juraj555 napísal:
No...auto bolo v riadnom servise.len servisak siel najskor po tych veciach co by to mohli byt a su relativne servisne najlacnejsie :( tak ako vravim rozobral komplet strmen.vymenil oblozenie hadicky potrubia....za nove nie nejake odpady...cize tak :(

cize poistku z ABS/DSC ste vyhodili a skusali ste to tak, ano??

jkk
Auto: E91 330xd

Utorok, 13. Januára 2015, 08:07

Juraj555 napísal:
...nastartoval som nezapal Asr.asc.esp ci co to konkretne je.. potom som zapal asc aj tak to slo normalne akoby nic...

Juraj555 napísal:
...asc esp...lebo vzdy to zapnem ked nastartujem :-/

tomuto nechapem, cize ty nastupis do auta, nastartujes a zapinas ASC?
EX: E91 330xd `08
EX: E46 330i `00
EX: E46 323i `99

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní