... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Baworo napísal:Seruste...cez mensie mrazy mi tazko startovalo...kupil som aj new baterku lebo moja bola v dochodku :)) no teraz co su mrazy trosku vecsie tak vobec nestartuje..ani naznak...ked startujem tak otacky vybehnj na 100-200 a nic ani iskra ani naznak zeby malo naskocit...skusal som aj 20 aj 30 krat a nic..tipujete na zhavicove rele?kde to zohnam..v bawarii?a co to asi stoji priblizne a kde to je?vopred dakujem za info..auto je e46 110kw 150ps 2003....
Baworo napísal:Skusal som aj s plynom aj bez aj vsetko...prave stojim na kopci...bolo by mozne sa spustit a skusit ho natocit na 3jke a pak na 2 keby nechytil..?..lebo surne auto potrebujem..a to rele zozeniem asi len v bavarii ci?co to asi cvakne?diky chlapci zatial :))
Baworo napísal:Na 3 alebo 2 by som mal startnut..ono sa to chova ako keby nedalo iskru na start...starter toci toci ale naprazdno :/ ach jaj...
Baworo napísal:Na 3 alebo 2 by som mal startnut..ono sa to chova ako keby nedalo iskru na start...starter toci toci ale naprazdno :/ ach jaj...
PeqpeK napísal:vidite chlapi keby ste namiesto umyvarky obcas zasli priebezne aj na diagnostiku, nemuseli vas taketo veci cez zimu trapitale nevadi nabuduce si date pozor snad
Baworo napísal:Potrebujem sa aspon teraz pohnut aby som zbehol na diagnostiku plus by som kupil aj to rele zhavenia...zhavice boli menenne asi 2roky dozadu...
Je mi jasne ze diesle nedavaju iskru...ale tak chyba mu ten kopanec aby naskocilo :)) chapandos ne?
Moze sa nieco stat ked tak nastartujem?ze sa spustim a na 3 abo 2?...je tam moznost ze mi zhodi remenicu alebo mozem nieco dodrbat?firemne auta sme tak bezne startovali len boli hladke diesle...alebo benzin...ked nam baterky odisli...jedine mi ostava silou mocou startnut a sup na dia a do servisu...
19palec05 napísal:Podla mna ked ti to toci a ani neodpali tak ho mozes tahat na tej 2 alebo 3 az do toho servisu a nenaskoci aj tak.
Skor si myslim ze to bude 1.nejake cidlo- zisti diagnostika,2.- chyba palivo= moze byt ze tam mas nekvalitnu naftu a zamrzla ti,alebo mas zle cerpadlo co je pod autom na strane sofera alebo mas malo nafty v nadrzi a mas tam zle cerpadlo v nadrzi co ti nahana naftu z pravej strany nadrze do lavej a tym padom nema motor stavu :-)
Skus preverit tieto veci a uvidis ale takto na dialku je to tazko urcit.