... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
katro
Autor témy
Auto: F31 320D 135kW
Kraj: Bratislavský

touring - odstavajuca strieska a sklo na piatych dverach

Streda, 7. Januára 2015, 20:55

Nazdar hoši, viete niekto poradiť?

Všimol som si že tá "strieška" kde je tretie brzdové spolu s otváratelným oknom na piatych dverách mi na spolujazdcovej strane odstáva.
Dá sa to nejak naštelovať alebo trocha pritiahnuť? celkovo piate dvere sedia pekne, len tá vrchná časť je nejaká vydutá.
Keď je v aute ticho normálne počujem ako tam na tom sviští vietor, ako keď je pootvorené okno. Kukal som na tie pánty ale veľa tam toho nevidno kde by sa dalo niečo nastaviť, sú tam plasty a v takejto zime by som ich určite oblámal.
Je to E46 320D touring po FL.

Obrázok

Obrázok

Obrázok
F31 320D 135kW Black 2 SPORT 2015
EX E46 touring 320D 110kW carbonschwarz metallic 2004

sandrito
Auto: BMW e61 530d LCi
Kraj: Prešovský

Re: touring - odstavajuca strieska a sklo na piatych dverach

Streda, 7. Januára 2015, 22:43

Skus to lepsie pozret mozno ten zaves sa posunul co drzi to sklo aj s tou listou. Popripadne to rozober a uvidis... Skusal si ju pritlacit ci nie je povitiahnuta a musis ju znova zaklapnut do nejakeho uchytu...
Ex:Fiat Punto
Ex:Suzuki Swift
EX:Pugeot 208
VW Passat R6 SFI 4motion
BMW e46 320d
BMW e61 530xd
http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 96153.html" onclick="window.open(this.href);return false;

katro
Autor témy
Auto: F31 320D 135kW
Kraj: Bratislavský

Re: touring - odstavajuca strieska a sklo na piatych dverach

Štvrtok, 8. Januára 2015, 08:07

Skusal som to pritlacat, len to pruzi a stale sa to vrati. A velkou silou nechcem, lebo sa bojim ze ked riadne zatlacim pukne aj to sklo v tejto kose. Ono tym padom aj cele sklo na tej spolujazdcovej strane nedolieha tak dobre na tu gumu ako na soferovej. Tesnit tesni, ale ked to pritlacam, v porovnani s druhou stranou nedolieha na tu gumu az tak dobre. Keby aspon nebola zrovna teraz taka kosa, teraz sa do rozoberania tych plastov nejdem pustat, uz vlani v lete som tam jeden uchyt urval a to bolo teplo #-o
A garaz nemam, preto som chcel vediet ci niekto kto uz zadne dvere rozoberal nevie o nejakom sposobe ako to doladit.
F31 320D 135kW Black 2 SPORT 2015
EX E46 touring 320D 110kW carbonschwarz metallic 2004

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 17 neregistrovaných