Streda, 28. Januára 2015, 22:06
tak me sa jedna oto, ze zrejme mam v prdely nejake vstreky, jedna sa o e60 535, uz bez dpf, keby bolo dpf na auteani to nezistim. Auto asi 5-6s po nastartovani dymi (jednoznacne smrad nespalenej nafty), trocha skacu otacky cca +-100 ako ked zhavice niesu vsetky ok, ale zhavice aj rj su vsetky ok. A do cca 5s sa otacky ustalia a auto prestane dymit. Vstreky davam testovať na stolici, je este nieco ine co to moze sposobovat? este jedna dplnujuca informacia, ze vyrive klapky su zaslepene. a co sa tyka toho startu, este pred 2,5 rokom, som startoval rano aj ked bolo 15-20 stupnov tak ze po starte mi skakali otacky (ako ked su vadne zhavice) po vymene zhavicoua a RJ zhavenia problem zmyzol. cize skakanie a zaroven dymenie moze teoreticky byt sposobene aj zhavicmi ? vtedy som mal este dpf takze neviem ci auto zadymilo po starte tych 5,6s alebo nie... ak sa motor zohreje napriklad dve minutky, potom ho vypnem nastartujem a uz neskacu ani otacky ani dym nieje.som z toho debil. pytam sa ci sa s tym uz niekto nestretol, zajtra sa idu prekontrolovat zhavice vsetkymi moznomi sposobmi a ak nebude na nich zavada tak vstreky von