... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
 dal si na tom zalezat...
  dal si na tom zalezat... Pochybujem, ze by sa niekto pomylil pri takomto aute
 Pochybujem, ze by sa niekto pomylil pri takomto aute  Ale... V pripade, ze by poistovna stale jebala, kludne by som to medializoval, TV joj/markiza by sa toho mozno chytili, ze zrazu je z 12 tisic odrazu 7 a nepokryje to opravu auta. No neviem, hento je skor jak totalka, dvere, blatniky predne vymenia, ale ze by som chcel mat v podstate nove auto, ktore ma zvarane zadne blatniky za to, ze niekto mi tam sekol sekeru, no to by asi nikto nechcel... Inak na tej pravej strane su tie rany sekerou neni az take, tak by sa to mozno dalo aj rozumne vytiahnut, opravit, ale ako som pisal, gitovane a striekane rocne auto, dakujem pekne
 Ale... V pripade, ze by poistovna stale jebala, kludne by som to medializoval, TV joj/markiza by sa toho mozno chytili, ze zrazu je z 12 tisic odrazu 7 a nepokryje to opravu auta. No neviem, hento je skor jak totalka, dvere, blatniky predne vymenia, ale ze by som chcel mat v podstate nove auto, ktore ma zvarane zadne blatniky za to, ze niekto mi tam sekol sekeru, no to by asi nikto nechcel... Inak na tej pravej strane su tie rany sekerou neni az take, tak by sa to mozno dalo aj rozumne vytiahnut, opravit, ale ako som pisal, gitovane a striekane rocne auto, dakujem pekne  
upir156 napísal:Preblafli Ti aj strechu s tou sekerou, či len boky?

LOKI napísal:btw. ved neni to tak, ze ked mas havarijnu, zaplatis spoluucast a o ostatne sa postara autorizovany servis s ktorym ma poistovna dohodu a ten to opravi...ty by si nemal byt nijako skodovy na tomto, ze ti pride doplatte k spoluucasti 1000eur
 toto ale urcite nie je ten pripad...
 toto ale urcite nie je ten pripad...