... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

obchodna sekcia

Drazino
Autor témy
Auto: BMW 530XD e60 LCI
Kraj: Košický

530XD e60 LCI buchot v prednej casti

Pondelok, 29. Decembra 2014, 22:56

Zdravim. Mam takyto problem. Pri prejazde nerovnosti mi nieco v predu bucha ako keby zelezo o zelezo (zvuk niecoho vybiteho). Vymenil som horne ulozenie tlmicov, tlmice, tycky riadenia, tycky stabilizatora, silentbloky, čepy ramena a bucha to stale. Ked zakyvem s volantom zo strany na stranu ties to bucha. Dnes som prisiel nato že ked tocim volantom na mieste tak sa ozyva zvuk podobny akoby sa koža krčila (suchanie). A pri zabočení do lava pri cca 20 km/h a vyssej a pri zabrzdeni s volantom do lava ide cudny zvuk akoby nieco hucalo. Zahuci a prestane. Bude to asi nieco so servom ale co presne neviem. Neviem si fakt rady zlostia ma tie zvuky. Auto r.v. 2007 facelift, ma 228 000 KM kupovane ako nove v SR s komplet servisnou kniž. Rád by som Vás poprosil o rady čo s tým. Dakujem.

Užívateľov profilový obrázok
PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Re: 530XD e60 LCI buchot v prednej casti

Utorok, 30. Decembra 2014, 08:55

myslim, ze to bude kombinacia viacero veci

pozri ulozenie stabilizatora, to sa lubi vymlatit, dalej ta vola vo volante to maju vsetky e60, je to choroba...treba vymenit hreben, chystal som sa to menit na svojom, ale nakoniec sa ide predat, cize ak by si mal zaujem, tak servo mam na predaj - zanovne ;)
ten zvuk pri toceni na mieste ide od tyce volantu? to bude zase ina vec...

Drazino
Autor témy
Auto: BMW 530XD e60 LCI
Kraj: Košický

Re: 530XD e60 LCI buchot v prednej casti

Utorok, 30. Decembra 2014, 10:31

Co stoji to zanovne servo? Ten zvuk ide pri toceni na mieste akoby priamo z volntu a jeho konzoly a to zahucanie akoby zo stredu palubovky.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných