... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
wikyxxx napísal:Dobry den chcel by som Vas poziadat o radu. Mam bmw e46 320d 110kw automat rv 7/2002 ma najazdenne 200 000 km (vyzera ze realnych) a mam taky problem ze auto podla mna aj s porovnani s inymi 4 valcovymi dieslami velmi vybruje na volnobeh. Take stale vybracie a sem tam za studena zakolisu otacky. Kupil som si bmw diag (velmi servisom neverim a kedze v praci sa specializujeme na Vw tak som myslel ze to rozdiel nebude) a spustil inpu a v chybach bolo vsetky 4 zhavice Ko dalej som spustil live hodnoty a prepady trysiek a tam bolo 1. 1.1 2. 0 3. 0.15 4. 0 . Auto je dovoz nemecko ja ho mam od septembra odvtedy som 5000 km najazdil a nebol s tym problem az teraz ked sa schladilo. A ked tuknem trocha do plynu a pustim hned tak uplne ten motor zarachoti a je jedno ci v N alebo D robi to stale ako keby chcel zakapat a sa hned prebere. A na volnobeh ked je kapota otvorena pozeram na motor hadice sa trasu od Ic vyfuk sa uplne mykoce ... Pozeral som silembloky vyzeraju ok pozeral som remenicu tiez ok uz som neviem co s tym bol som u jedneho znameho mechanika ale on povedal ze sa bmw nevenuje. A este aj za jazdy okolo 100 km/h tiez vybracie...
Vedeli by ste mi poradit co s tym alebo co pozret ???
wikyxxx napísal:Vyriesene !!! Robil som test cez prepady a iba 2 valec mal o malinko viac. Dostal cistiacu kuru trysiek 2deci aditiva a 3 deci nafty 3/4 hod bezal iba na to dymil smrdel .... ale teraz ako nove motor tichucko korekcne davky 1. 0.2 2. 0.1 3. 0.23 4.0 . Bol som sa a tym previest takou sviznou jazdou 3500 otaciek a vysie a po pripojeni +- to istea silemloky prevodovky budu na vymenu uz su unavene.
wikyxxx napísal:Pripojil som sa na ppdlahe na cerpadlo a tak isto aj spiatocku som odpojil a to cirkulovalo