... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
miroslavsidor
Autor témy
Auto: BMW 745i e65
Kraj: Bratislavský

[e46 320d Touring] BlueVelvet :)

Pondelok, 17. Novembra 2014, 18:52

Nazdar borci ! Dlho som rozmýšlal, ale nakoniec som sa rozhodol trochu "pochváliť" aj ja :) V júni tohto roku som si kúpil svoje prvé auto, svoje prvé BMW, za extra presvedčivú cenu, ktorá sa nedala odmietnuť, avšak aj chalan od ktorého som to kúpil, tak vypadal :D Prvé čo sa vymenilo bolo turbo, všetky filtre, podtlakove hadičky. Jediné čo sa nevymenilo bol olej a olejový filter, mechanik povedal, že vraj je to dobre. PIČU ! Po cca 1000km som ostal vysieť 200km od domu, z auta sa valil husty biely dym, jak keby štartoval Boeing. Turbo som nechal vymeniť na jeho náklady a ako "grátis" mi vyčistil olejovú vaňu, vymenil olejový filter a už za moje vymenil aj olej (BMW 5w30). Po výmene mechanika som dal vymeniť aj kladky, remeň a predné silentboky motora. Po mechanickej stránke je to asi všetko :) Čo by som chel najbližšie vymeniť je , asi trojramenný volant, Mkový nárazník a na leto nejaké 18" kolesá. Pridávam aj pár foto od kedy som ho kúpil, až po súčasnosť :)

Pekný večer Páni !

Užívateľov profilový obrázok
miroslavsidor
Autor témy
Auto: BMW 745i e65
Kraj: Bratislavský

Re: [e46 320d Touring] BlueVelvet :)

Pondelok, 17. Novembra 2014, 18:56

.
Prílohy
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg (97.31 KiB) 648 zobrazení
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 15 neregistrovaných