Caute chalani Kupila som frajerovi tie svetla do dveri so znakom BMW, co svietia na zem, maju na konci cierny a cerveny kablik. Je mozne ich vopred (pred darovanim) odskusat, ci je to to co som objednala? dikes
najprv zisti, či má teraz vo dverách svetlá, niektoré autá ich nemajú, potom zapojiť na 12 voltový zdroj- červený káblik na+, čierny na mínus. Ten zdroj môže byť akumulátor v akomkoľvek aute.
OMG (Chcela som mu kupit vahu vzduchu, ale to by bolo asi narocnejsie ) Nemam kamosky, teda iba take co frflu na ubytok penazi na auto. Cizena tu baterku do auta to asi nezapojim, kedze v bave je schovana v kufri Nieco jednoduchsie?
tu sa na veci ako svetelne znaky v dverach alebo svietiace emblemy pozera ako na tazky tuzing. zatial co na fb stranke bmwfans by polovica hiiikala. ake je to uzasne
take nerezove stupadla na pedaly a stupak na nohu je vyborna kupa podla mna, popripade ak ma vacsi sviatok tak potesi skola smyku alebo profi lestenie/upratovanie interieru
EBOLA ja mam emblem ako tretie brzdove svetlo, lebo som tam nechcel lepit nejaku pizu (ale aj ta mozno casom bude) Podla mna su vacsi tuzing tie "chromove" pedale. K dokonalosti chyba uz len "chromovy" kobercek a modry semysovy interier (palubka).