... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

obchodna sekcia

elegant047
Autor témy
Auto: e39 530i
Kraj: Bratislavský

mokre koberce...

Nedeľa, 12. Októbra 2014, 16:01

Tak som si našiel krásne prekvapenie, mal som komplet mokré koberce potom, ako som si vyzdvihol auto zo servisu. Ide konkrétne o koberec vľavo vzadu a vpravo vpredu. Netuším vôbec odkiaľ sa tam zobrala voda, doteraz s tym nebol problém. Auto stálo v servise skoro 2 mesiace. Nejaky nápad prečo by zrovna takáto kombinácia bola mokrá?

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l

Re: mokre koberce...

Nedeľa, 12. Októbra 2014, 16:37

Mozno len nechali otvorene okno, alebo nedobuchli dvere. Problem je ale, ze podlaha ma skoro 15cm, cize ak je to mokre az hore, mas tam par litrov vody. Najlepsie ak to rozoberies a vypodlozis aby to schlo z oboch stran. Ja som natlacil pod koberec derave pet flase aby taby tade preduvalo a zaroven tablety na dehydrataciu niesu od veci
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

elegant047
Autor témy
Auto: e39 530i

Nedeľa, 12. Októbra 2014, 18:41

Blbe je že teraz to rozoberať nemôžem, nemám na to potrebne veci, ako je čas a priestor na to. Takže až o týždeň. Zatial som akurát odstránil povrchovy Bifidus Esencis. Vľavo vzadu sa to už zdá byť suché, vpravo vpredu som to len teraz našiel. O týždeň to celé rozoberem a vyčistim dôkladne, snaď to dovtedy neodkoroduje celé.

Užívateľov profilový obrázok
Zama
Auto: BMW e39, 530d
Kraj: Zahraničie

Utorok, 14. Októbra 2014, 17:02

Spíš bych to viděl na vodní clony.Celkem častá závada u e39. Měl jsem stejný problém postupně na všech dveřích. Sundej tapecír a zkontroluj jestli není clona odlepená.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných