... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
dafic
Autor témy
Auto: e46 320d fl
Kraj: Nitriansky

Dialkove ovladanie E46

Štvrtok, 2. Októbra 2014, 17:37

Ahojte pani hladal som hladal som ale nenasiel som tak zakladam temu... mam problem s DO na mojej e46 FL menil som uz aj bateriu v kluci nepopohlo dneska som sa docital ze antenny zosilovac moze byt vypaleny ale nie je lebo som nahodil druhy a to iste, musim ist strasne blizko k autu aby mi ho odomklo z DO.... :( niekde som nasiel ze to moze byt rj dialkoveho a tam nejake relatko alebo nieco take ale viac som nezistil neviete mi niekto povedat kde sa to nachadza alebo nieco presnejsie k tomu iba to viem ze je niekde pri kastliku pred spolujazdcom.....

alebo ked mate nejake ine riesenie

Dakujem vam velmi pekne :)

Flasho
Auto: e60 545iA e46 330iA
Kraj: Bratislavský

Re: Dialkove ovladanie E46

Sobota, 4. Októbra 2014, 10:12

Požičaj si od kohokoľvek druhý kľúč, môže byť aj diamant aj klasický, sadni si do auta, zatvor všetky dvere, daj kľúč do druhej polohy, svoj pôvodný, vytiahni ho a nato na tom požičanom kľúči stlač otváranie a drž ho stále pokiaľ tri krát nestlačíš zamykanie, pusti naraz obe a prebehne ti inicializácia kľúča, príjme ti druhý kľúč, potom to skúsiť s ním, pokiaľ to bude tvoj problém stále pretrvávať, tak aspoň vylúčiš vadny kľúč.
Potom by som už len pozrel z toho FM/Antény zosilňovač kabeláž, či je všetko v poriadku.

dafic napísal:
Ahojte pani hladal som hladal som ale nenasiel som tak zakladam temu... mam problem s DO na mojej e46 FL menil som uz aj bateriu v kluci nepopohlo dneska som sa docital ze antenny zosilovac moze byt vypaleny ale nie je lebo som nahodil druhy a to iste, musim ist strasne blizko k autu aby mi ho odomklo z DO.... :( niekde som nasiel ze to moze byt rj dialkoveho a tam nejake relatko alebo nieco take ale viac som nezistil neviete mi niekto povedat kde sa to nachadza alebo nieco presnejsie k tomu iba to viem ze je niekde pri kastliku pred spolujazdcom.....

alebo ked mate nejake ine riesenie

Dakujem vam velmi pekne :)
Oprava BMW Riešenie a odstránovanie elektronických, či mechanických závad, takisto ponúkam aj ND za bezkonkurenčné ceny.
Recenzie o mne: bmw3-e46/flasho-super-odbornik-dakujem-t78793.html
Tel.č. +421918113450

paca

Pondelok, 6. Októbra 2014, 08:22

zkus ho spárovat jak píše kolega nade mnou, koupil jsem auto kde jeden klíč nešel a pomohlo to:

1.Nastoupit a zavrit
2.Kratce otocit klicem ve spinacce do polohy 1 a hned zpatky na 0 /max.5s
3.Klic vytahnout ze zapalovani
4.Drzet odemykaci a trikrat zmacknout zamykaci
5.Pustit drzeny tlacitko
6.Automaticke zamceni a odemceni auta pro signalizaci uspesneho sparovani
Obrázok
e36 320i convertible

ice.blade
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 6. Októbra 2014, 08:36

este taky detail, treba sparovat vsetky kluce co su k autu hned po sebe aby niekto nebol prekvapeny preco mu tarez kluc co ma doma nefunguje :)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní