... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

fox1k napísal:30/20 by ale podľa mňa mali zvládnuť

potmehuth napísal:Ja som mal vyhliadnute toto combo....mozno ti to pomoze pri rozhodovani :)
nemecke struny H&R 35/20 (zevraj: vyššie zníženie sa neodporúča, z dôvodou, že to bude kostitras a jazdné vlastnosti naopak mimo veľmi kvalitnej cesty sa zhoršia)
tlmiče original SACHS advantage (predný SACHS Advantage, zadný SACHS Advantage)
Skus si to ceknut :)

nadro napísal:Na sériové tlmiče by som dal maximálne 35/20 a aj tam je to otázka času do kedy to vydržia. Ak už majú čo to za sebou tak Ťa potom výmena čaká v dohľadnej dobe. Ja osobne som menil komplet, aby som už do podvozku do budúcnosti nezasahoval.
Pri znížení 50/30 Ti to za chvíľu kľakne a pri tomto znížení musíš meniť aj tyčky stabilizátorov za kratšie.

TT-SIMIK napísal:Driver daj si urobit poriadnu geometriu, nie tieto co tu robia suflikanti a garantujem ti, ze jazdne vlastnosti sa zlepsia.....:)))Viac do pm ak chces....
nadro napísal:A k tým tyčkám Junior. Pokiaľ dáš do predu pružiny ktoré majú zníženie 55mm tak ich budeš potrebovať určite kratšie. Nieje to o tom, že máš tlmič ktorý má zkrátenú dráhu pruženia ale o svetlej výške ktorú dosiahneš kratšími pružinami.
 ja som len reprodukoval, čo mne povedali, resp. čo som čítal. Ale rád by som vedel, ako to vlastne je, takže niekto "od fachu" by to mohol ozrejmiť
 ja som len reprodukoval, čo mne povedali, resp. čo som čítal. Ale rád by som vedel, ako to vlastne je, takže niekto "od fachu" by to mohol ozrejmiť