... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

bmwtt.sk

RudinkoNR
Autor témy
Auto: E36 320i 150/PS
Kraj: Nitriansky

BMW E46 330D 16:9 NAVI MK3

Nedeľa, 17. Augusta 2014, 18:45

Ahojte, hladal som to uz vselikade , ale neviem sa k tomu dostat... mam 16:9 ale nemam VIDEO/TV modul... chcel by som si sem-tam sprijemnit cestu volakym filmom ... uz som sa hral a natiahol som si AUX dopredu , ale naozaj neviem ako napojit video... ak by to nebolo aj TV , ale vedel by som si napojit mobil a pozriet nieco z netu ...kazdopadne neviem momentalne ako nato ... potrebujem TV modul ak chcem len prehravat videa z netu? Je mi jasne aj to ,ze ak by som TV modul mal bol by mi nanic bez DVB-T... a jasne ze hladam taku menej drahu alternativu , ako investicia do noveho 2-DIN radia 400€... za kazdu odpoved som vdacny

Užívateľov profilový obrázok
drnder
Auto: E46 330XD Exclusive
Kraj: Prešovský

Re: BMW E46 330D 16:9 NAVI MK3

Štvrtok, 4. Septembra 2014, 08:47

Tak, ak chceš pripojiť nejaký zdroj videa, musíš mať TV modul. Treba ti nato len retrofit kabeláž a TV modul, pripojí sa do kufra pred navigáciu. TV modul má už vstup na video, čiže si budeš môcť pripojiť DVD prehrávač, prípadne DVB-T tuner ako k normálnej telke doma. Potom je možnosť že kúpiš myslím na autoomege nejakú náhradu za originálny TV modul, ktorá už v sebe ma DVB-T a všeliake dalšie veci ale stojí to dosť veľa. Original TV modul zoženieš z nejakej búračky za 50€, retrofit kábel stojí tuším 9€. Nájdi si ho na nete: 65904106111. Ak som povedal nejaku blbosť, kľudne ma opravte ale pokial viem takto to je!
E34 520i Limousine
Volkswagen Sharan 1,9TDi Special
E46 330XD Exclusive edition individual

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní