... všetko o BMW ...
ESQS napísal:Full vybava okrem tempomatu, ako píše lredavajuc to určite neni :)
hessy napísal:To su zase rady k veci.... 5ka a nema hodinky z vodotriskom ? Nebrat !
Gorgi napísal:
Mi chces povedat ze ty by si zobral e39,38 bez temposu ?
Nepoviem 3ka ...to je nieco ine.
hessy napísal:
Predstav si ze som mal v pocte 3ks a ani v jednom mi nechybal
Neviem no, podla mna budem mat radsej socku v super stave ako rozpadnutu pajdu vo fullke.
miki012 napísal:co poviete na tuto?podla volantu to ma najazdene podstatne viac takze je asi stocene...ale zvonka nevyzera zle.zajtra sa pojdem na nu pozriet:) za tie love ale necakam zazrak http://bmw-rad-5.autobazar.eu/528-i-id3563980.html
IMBOO napísal:no dosol som do bazaru a nikde nikoho a ani auto tam nebolo tak sa asi predalo...porovnavat v8 a r6 je trocha odveci.teraz mam r6 a ze by to bolo nejak financne narocne auto sa neda povedat.
Myslim ze asi skoda casu a penazi... interier vyzera dost biedne na 213tis km (vybavu neriesim to je kazdeho vec ) karoseria vyzera zachovalo ale kto vie ako vyzera nazivo.. nehovoriac o napravach a o investicii do motora... sam som teraz kupoval 540i a caka ma servis ze dovi dopo :) (2-3tis eur) kedze mam v plane vymenit veci v motore a asi aj obe napravy... a samozrejme tlmice bilstein (jeden stoji 250e cca neviem presne) byvali majitel mal asi rad kosacky ked tam dal AL-KO ci co je tam...Chlapci by sa len vozili a max menili filtre a olej... Ja som neni odbornik to ti poviem rovno :) informacie co je pre moje auto najlepsie zbieram tu z fora a od chalanov a hlavne jedneho odbornika.. okrem toho mam stastie ze mam skveleho mechanika... takze auto bude ako v bavlnke. Neni to vobec sranda.. treba pocitat pri kupe takto lacneho auta s velkymi investiciami... ale je to R6 2.8 takze veci su ovela lacnejsie ako na moju V8... tu na fore je napredaj jedna 523 a chalani co ju boli pozerat pisu len same dobre recenzie.. je tusim za 1900 a plna nadrz ... radsej by som isiel po nej a nasypal love tam jak do tohto verklu z bazaru
Ja som do kupy mojej 540 isiel srdcom a nie hlavou... ale nebanujem.. tu na SVK je velmi tazke zohnat dobry kusok a aj manual...
takze tak :) studuj forum a pytaj sa chalanov... neviem ako si natom s vedomostami... len rady.. :)
Peace a stastnu ruku pri vybere
Martin