... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

obchodna sekcia

patrik92
Autor témy
Auto: bmw e46 330d touring
Kraj: Bratislavský

330D za studena kolisanie otačok

Pondelok, 11. Augusta 2014, 19:08

nazdar chlapi mam 330d 135kw po roku a pol sa mu nieco nepači
auto nastartuje na brnk ako nahle otacky klesnu zacnu kolisat podobne ako to robi pri tom elektrickom predhreve v zime ale o nieco viac a z vyfuku ide biely dym....pridam troska na plyn vsetko v poriadku auto ide ako slo co sa tyka vykonu ziadny vplyv na to nieje a ako nahle sa motor zohreje uz to nekolise..... mam podozrenie na vstrek....otazka znie moze sa stat nieco vazne ked takto budem jazdit?....alebo to mam rychlo riesiť?

Užívateľov profilový obrázok
PeqpeK
Auto: povacsine BMW

Re: 330D za studena kolisanie otačok

Pondelok, 11. Augusta 2014, 20:30

patrik92 napísal:
nazdar chlapi mam 330d 135kw po roku a pol sa mu nieco nepači
auto nastartuje na brnk ako nahle otacky klesnu zacnu kolisat podobne ako to robi pri tom elektrickom predhreve v zime ale o nieco viac a z vyfuku ide biely dym....pridam troska na plyn vsetko v poriadku auto ide ako slo co sa tyka vykonu ziadny vplyv na to nieje a ako nahle sa motor zohreje uz to nekolise..... mam podozrenie na vstrek....otazka znie moze sa stat nieco vazne ked takto budem jazdit?....alebo to mam rychlo riesiť?

pozri korekcie vstrekov pripadne ich daj rovno na stolicu...ked ti precika dieru do piestu tak bude neskoro

patrik92
Autor témy
Auto: bmw e46 330d touring

Štvrtok, 21. Augusta 2014, 08:37

tak bol som na diagnoze....vstreky v pohode jedinu chybu co mal bol predhrev motora a to iba v pameti....vymazalo sa to a zatial nic tak nechapem z toho

Užívateľov profilový obrázok
TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 21. Augusta 2014, 10:13

No prave ten predohrev ak je na hovno a nieje odpojeny od spinania, tak ked je zima tak sa ho rj snazi pustit,potom ho vypne a znovu a aj to obcas robi kolisanie....aj ked netvrdim ze je to tvoj pripad,ale toto som riesil viac krat....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní