... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
axson napísal:ja mam ten isty problem ale podla mna je len škrtnuta vrtulka v turbe.poznam aj takych čo tak jazdia aj 4 roky.Zdravim, mam problem s turbom. Po pridani plynu ostáva turbo piskať este par sekund a potom to ustane. Problem by mohol byt v ovladani turba, ako keby sa lopatky pomaly vracali. Turbo bolo vymontovane, skontrolovane a vycistene. Malo by byt OK. Je to rocnik 2005, 130t nabehane, takze by to mohlo byt elektronikou ovladania turba, neviete ako to mam riesit? Pripadne co ine by to mohlo byt? Mal som VW a zatial nemam nikoho cez diagnostiku BMW, niekoho kto sa naozaj vyzna, rozmyslam nad chipom od BH motorsport, myslite ze by sa to dalo vyriesit aj popri tom?
axson napísal:daj mi vediet ak to poriešiš a bude to OKhadicky by mali byt ok, ani vrtulka by nemala byt skrtnuta, ani pridreta,bolo to skontrolovane ako prve a turbo bolo aj vycistene ked bolo uz vonku, ostava uz len ten ovladaci solenoid, je to priamo na turbe? to uz jednou cestou aj silenbloky na motore vymenim... netreba tam moc do elektriky vidiet? nebude sa muset neco cez pc nastavovat or tak? bo chalani co mi to robia su cisto mechanicinapis mi cenu do ss a ja ti hodim adresu ak by si mi ho bol ochotny poslat... pripadne od kial si..
axson napísal:hadicky by mali byt ok, ani vrtulka by nemala byt skrtnuta, ani pridreta,bolo to skontrolovane ako prve a turbo bolo aj vycistene ked bolo uz vonku, ostava uz len ten ovladaci solenoid, je to priamo na turbe? to uz jednou cestou aj silenbloky na motore vymenim... netreba tam moc do elektriky vidiet? nebude sa muset neco cez pc nastavovat or tak? bo chalani co mi to robia su cisto mechanicinapis mi cenu do ss a ja ti hodim adresu ak by si mi ho bol ochotny poslat... pripadne od kial si..