... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
greedyrider napísal:Aha takže už začínam tomu rozumieť... ten M packet je proste úplne iný predokTak to mi intercoler zožerie aj viac vzduchu náporom z jazdy ... to budem mať aj o pol koňa viacej hádam
. Dobre a posledná vec čomu asi nerozumiem je ten adapter na výstuhu .. to je originál zohnateľné v BMW tiež?
greedyrider napísal:Ano ano akurát kukám tie diely... len v češtine lebo ináč nič nerozumiemMyslím že už to mám komplet. Už len detail - to tesnenie čo je tam znázornené to mám chápať tak že to je medzi nárazníkom a svetlami? čo vychádza tam okolo 10 eur. To zrejme k novému neorigo nárazníku nebude a myslím že by tam tiež malo byť lebo jak som kukal na standart nárazník tak tam je znázornené kratšie ( nie je až pod svetlami ale len v strede teda ak tomu ja tak chápem)
greedyrider napísal:Už len zájsť do T.O.B. s laistrom dopísaním s M packetovími dielami a samozrejme nasiaknutou peňaženkouĎakujem Ti veľmo pekne. Už teraz viem že to bude parádička. Keď tam už budem by som zobral aj spodný kryt motoru ktorý mne rozdrbala líška a nemám z neho nič ale ako tak kukám nový má cenu 228,99 eura čo je podľa mňa tak trochu výsmech
a napodobeniny sa vlastne ani nepodobajú... toto je ale život
nejak doriešim. Inák som zvedavý ešte na ten diel s pomenovaním chladenie paliva ktorý je označený vo výbave len s M aerodinamickým packetom... Myslím že ja ho nemám a aj tak neviem kam by tam mal viesť... to má význam asi len pre benzín???
Takže:
M TECH 2 predný nárazník s hmlovkami lištami a mriežkami
M úchyty nárazníka Ľ + P
M náduchy bŕzd Ľ + P
M predná časť predných podblatníkov Ľ + P
M adapter medzi nárazníkom a výstuhou
M spodná časť sania pred vetrákom
Ďakujem za všetky rady !!! :)