... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
wikyxxx napísal:Zdravim vás mám taký menši problem svieti mi kontrolka airbagu dnes som bol na diag a mi povedal že vykazuje chybu vo volante že niekto predomnou rozoberal volant a zatočil klučom a zostala svietiti kontrolka. Chybu sme vymazali 2 naštartovania bol pokoj a som odchadzal z obchodu a začala zasa svietit. Čo môže byt zle slimak vo volante alebo samontný airbag ??? Burane nebolo airbagy su pôvodne. Dakujem za odpovede. Auto je bmw e46 320d rv 7/2002 a volant je 4 rameny multifunkcia.
wikyxxx napísal:Ta je v poriadku.
Admik napísal:Aj ja som ju mal v priadku, pokial si tam niekto nesadol.
Chvilu vykazovala chybu, a potom zase "bola" OK.
Fixol som to odporom a diodou pod sedadlom spolujazdca.
PeqpeK napísal:chces povedat ze by sa ta chyba decky sama vymazala z pamati zavad? ked mu to ukazalo iba volant, tak bude problem tam, zbytocne ho tu pletiete...
Admik napísal:
Sama sa nevymazala. Mazal som ju pravidelne ja.
wikyxxx napísal:Vymenil som slimak pod volantom jararak zmazal chybu od vtedy pokoj už nesivieti.
pouk69 napísal:Chalani, mne tiez svieti kontrolka airbagu, ked sedi na mieste spolujazdca frajerka, tak sem-tam svieti a potom nesvieti (asi ako sa pohne na sedacke). Zachytil som, ze tam je nejake cidlo. Co sa s tym da robit? Da sa cidlo vymenit? diky