... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
barabas
Autor témy
Kraj: Žilinský

recenzia na magicar 9000

Štvrtok, 21. Júna 2007, 17:00

- dialkovy start: fugunje len v parkovacom mode a ten musis vzdy nastavovat rozumnym dakym nastavenim auta: neutral, rucna, musis spravne zhasnut motor a podobne…

- automaticke vzdialenostne zamykanie/odomykanie: je asi tak citlive ze auto sa zamkne vo vzdialenosti 50m a aj odomkne, cize na parkovisku v obchodnom dome je to "mrte pouzitelne"…

- vypnutie motora: len tak ze bud po vytiahnuti kluca otvoris a zatvoris dvere alebo podrzis dlhsie jedno tlacidlo stlacene…v starej verzii to slo ze si vypol so stlacenou brzdou v pohode)

- odomykanie pomocou vytukania kodu na predne sklo: sice ako tak ide, ale boli po tom dost prst ak neni ziaden iny predmet po ruke a este sa k tomu neviem preco zakazdym aj pusti alarm po takomto "vypnuti alarmu"

- citlivost senzorov: huka pri kazdom prejdeni auto s huciacim vyfukom alebo sbw, ale mozno sa to da este viacej nastavit na menej citlivost, ale potom bohvie ako by fungoval dobre alarm, dak som to uz nedaval riesit mechanikovi, ak sa v tomto mylim tak ok

- automaticke zamknutie dveri: ked zastavite, nechate kluce dnu a zabuchnete dvere a motor bezi zamkne sa, absolutne ho nezujima ze auto ma rucnu zatiahnutu alebo ze sa nehybe

- ovladac/pager: je sice pekny a tak, ukaze vam ze ci ste zabudli zatvorit okno alebo dvere aj na vzdialenost 2km, ale spadol 1.x asi z vysky 1.5m zakazdym na plavajucu podlahu vtedy nic, 2.x stmavol trocha displej, 3.x zalialo postupne cely displej a 4.x uz smola, nechce pipat vobec aj ked ma dosah stale…displej sa neda vymenit len komplet cely ovladac a ten stoji 2.5-3k zhruba

cize moj verdikt, radsej si kupit lacnejsi klasicky: mozno tiez s pagerom ale bez displeja! a vodotesny hlavne, hlavne ked ste pri jazere alebo tak a nema vam kto postrazit kluce…alebo si doplatit a mozno gsm alarm, ale ten som nemal cize ho nejdem odporucat.

100RM
Auto: e61 550i
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 21. Júna 2007, 17:58

Tak si dovolim trosku oponovat. Mam Magicar 9000B asi rok:

- dialkovy start: funguje po jednej reklamacii (drobna montazna chyba) vyborne, zhasinacia sekvencia je: zastavit, vypnut klucik, vystupit, zavriet dvere, zamknut a hotovo. Coz je v podstate presne to iste co robis bezne.

- automaticke zamykanie - nepouzivam, podla mna kravina

- vypnutie motora - dobra ochrana proti dialkovemu nastartovaniu so zaradenou rychlostou. Nikdy predsa neni problem otvorit dvere a zavret.

- odomykanie podla vytukania kodu - to ze boli prst by som neriesil, snimac ma nastavovanie citlivosti. Mam nastavene na najjemnejsie a staci jemne tukat. Aj tak to clovek pouzije raz za cas, niekto mozno nikdy. Alarm sa mi pri tom nikdy nespustil.

- citlivost senzorov - vyborna, len treba spravne nastavit. Este som nezazil falosny poplach a ked sa ja snazim s autom nieco urobit, alarm sa bez problemu spusta.

- ovladac - padol mi uz X- krat a vobec nic sa mu nestalo a funguje uplne v pohode.

Takze moj verdikt: bud si natrafil na spatny kus alebo ti to niekto debilne namontoval a posral co sa dalo.

MT-SPEEDY
Auto: ex E36 318i Touring

Štvrtok, 21. Júna 2007, 20:29

Suhlas so 100RM. Ten moj kus sice obcas registruje falosne poplachy, ale podla mna je to len otazkou nastavenia...

kačo
Auto: OOOO A6 3.0TDi

Piatok, 22. Júna 2007, 07:49

aj u mna vsetko O.K.
E36 325 TDS (ex)
E46 MT-330CI (ex)
E46 M3 (ex)
E70 X5 35d (ex)

OOOO A6 C7 3.0TDi quattro avant

barabas
Autor témy

Piatok, 22. Júna 2007, 10:09

100RM napísal:
Tak si dovolim trosku oponovat. Mam Magicar 9000B asi rok:

- dialkovy start: funguje po jednej reklamacii (drobna montazna chyba) vyborne, zhasinacia sekvencia je: zastavit, vypnut klucik, vystupit, zavriet dvere, zamknut a hotovo. Coz je v podstate presne to iste co robis bezne.

- automaticke zamykanie - nepouzivam, podla mna kravina

- vypnutie motora - dobra ochrana proti dialkovemu nastartovaniu so zaradenou rychlostou. Nikdy predsa neni problem otvorit dvere a zavret.

- odomykanie podla vytukania kodu - to ze boli prst by som neriesil, snimac ma nastavovanie citlivosti. Mam nastavene na najjemnejsie a staci jemne tukat. Aj tak to clovek pouzije raz za cas, niekto mozno nikdy. Alarm sa mi pri tom nikdy nespustil.

- citlivost senzorov - vyborna, len treba spravne nastavit. Este som nezazil falosny poplach a ked sa ja snazim s autom nieco urobit, alarm sa bez problemu spusta.

- ovladac - padol mi uz X- krat a vobec nic sa mu nestalo a funguje uplne v pohode.

Takze moj verdikt: bud si natrafil na spatny kus alebo ti to niekto debilne namontoval a posral co sa dalo.

casto zastavim a ostanem sediet v aute chvilu, zakazdym musim otvorit dvere a zatvorit alebo podrzat na ovladaci tlacidlo, pride mi to nepohodlne...

to automaticke je prakticka vec, lebo casto opustam auto s telefonom v ruke, alebo sa rozpravam s niekym a obcas zabudnem zamknut cize by som privital keby sa to samo zamklo, hned ako sa auto nehybe...

to vypnuitie motora je divne, lebo staci ak nejakym sposobom nieco na tom nedodrzis a nechce to nastartvoat potom, netusim preco...

ja mam tiez na najcitlivejsie, ale prave citlivo sa to nesprava netusim preco.

netusim ci je zly kus, ale mechanikom to isto nieje o tom som presvedceny...

Nitro
Auto: e91, 320D

Piatok, 22. Júna 2007, 10:33

plny suhlas s 100RM uz som ich niekolko namontoval a nebol s nimi problem...momentalne idem montovat najnovsi 100 AS ktory ma vylepene funkcie...
Obrázok

LuCKy
Auto: BMW 530iMola

Piatok, 22. Júna 2007, 13:13

Nitro napísal:
plny suhlas s 100RM uz som ich niekolko namontoval a nebol s nimi problem...momentalne idem montovat najnovsi 100 AS ktory ma vylepene funkcie...

Nitro, tu 100 AS si zohnal na slovensku? Ak áno, tak aká je cenovka? Z CZ sa dá zohnať za cca 5500ČK aj s poštovným.

LuCKy
Slovenčina pre BMW palubný počítač/navigáciu v modeloch E38, E39, E46, E53, E83. Jednotky MK3 a MK4. Na výber celkovo tri verzie pre oba typy jednotiek. Viac na našom webe www.elceka.sk/bmw-palubny-pocitac-v-slovencine
Denne svietenie, zatial len BMW do 03/2007.
-
Obrázok
-
Obrázok

makk

Sobota, 23. Júna 2007, 10:36

ja som ho odpojil a mam pokoj

TO-BOBO1
Kraj: Nitriansky

Sobota, 23. Júna 2007, 17:28

META je META ... a osstatne mozem j...t :twisted:

Bleifrei
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 24. Júna 2007, 11:33

darkside napísal:

casto zastavim a ostanem sediet v aute chvilu, zakazdym musim otvorit dvere a zatvorit alebo podrzat na ovladaci tlacidlo, pride mi to nepohodlne...

Ak casto nepouzivas dialk. start, da sa to jednoducho odstavit pomocou extra vypinaca, ktorym spinas snimac od alternatora. Jednoducho ho vypnes a po vypnuti kluca ti hned vypne aj motor.

darkside napísal:
to vypnuitie motora je divne, lebo staci ak nejakym sposobom nieco na tom nedodrzis a nechce to nastartvoat potom, netusim preco...

podla mna je to logicka postupnost, ktoru ak nedodrzis, auto dialkovo nenastartujes. Keby to tak nebolo, auto by ti uz davno uslo...
BMW E36 325tds touring + FIAT Punťo 1,2 ELX

Nitro
Auto: e91, 320D

Pondelok, 25. Júna 2007, 10:48

LuCKy napísal:
Nitro napísal:

Nitro, tu 100 AS si zohnal na slovensku? Ak áno, tak aká je cenovka? Z CZ sa dá zohnať za cca 5500ČK aj s poštovným.

LuCKy

www.autoalarmy.sk
Obrázok

LuCKy
Auto: BMW 530iMola

Pondelok, 25. Júna 2007, 11:46

Nitro napísal:
www.autoalarmy.sk

:wink: Ďakujem.

LuCKy
Slovenčina pre BMW palubný počítač/navigáciu v modeloch E38, E39, E46, E53, E83. Jednotky MK3 a MK4. Na výber celkovo tri verzie pre oba typy jednotiek. Viac na našom webe www.elceka.sk/bmw-palubny-pocitac-v-slovencine
Denne svietenie, zatial len BMW do 03/2007.
-
Obrázok
-
Obrázok

makk

Pondelok, 20. Augusta 2007, 17:57

prosim vas vie niekto poradit ako odpojit komplet magicar 8000

VLADKY242

Pondelok, 20. Augusta 2007, 18:13

makk napísal:
prosim vas vie niekto poradit ako odpojit komplet magicar 8000

Však to máš jednoduché. Nájdeš riadiacu jednotku alarmu a ideš po kábloch. Tam kde sa napajajú na origoš káble tam odstrihneš alarmový kábel zaizoluješ a tak aj ostatne . Pokial rozpájal neaké kable len spojiš potom origoš. :wink:

makk

Pondelok, 20. Augusta 2007, 18:20

vladky skusim to ,mam tam tu skrinku ,co su kable, potom nejaku dalsiu kocku (ralatko alebo co ) a nejaky snimac citlivosti ci co

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 231 neregistrovaných