... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
100RM napísal:Tak si dovolim trosku oponovat. Mam Magicar 9000B asi rok:
- dialkovy start: funguje po jednej reklamacii (drobna montazna chyba) vyborne, zhasinacia sekvencia je: zastavit, vypnut klucik, vystupit, zavriet dvere, zamknut a hotovo. Coz je v podstate presne to iste co robis bezne.
- automaticke zamykanie - nepouzivam, podla mna kravina
- vypnutie motora - dobra ochrana proti dialkovemu nastartovaniu so zaradenou rychlostou. Nikdy predsa neni problem otvorit dvere a zavret.
- odomykanie podla vytukania kodu - to ze boli prst by som neriesil, snimac ma nastavovanie citlivosti. Mam nastavene na najjemnejsie a staci jemne tukat. Aj tak to clovek pouzije raz za cas, niekto mozno nikdy. Alarm sa mi pri tom nikdy nespustil.
- citlivost senzorov - vyborna, len treba spravne nastavit. Este som nezazil falosny poplach a ked sa ja snazim s autom nieco urobit, alarm sa bez problemu spusta.
- ovladac - padol mi uz X- krat a vobec nic sa mu nestalo a funguje uplne v pohode.
Takze moj verdikt: bud si natrafil na spatny kus alebo ti to niekto debilne namontoval a posral co sa dalo.
Nitro napísal:plny suhlas s 100RM uz som ich niekolko namontoval a nebol s nimi problem...momentalne idem montovat najnovsi 100 AS ktory ma vylepene funkcie...
darkside napísal:
casto zastavim a ostanem sediet v aute chvilu, zakazdym musim otvorit dvere a zatvorit alebo podrzat na ovladaci tlacidlo, pride mi to nepohodlne...
darkside napísal:to vypnuitie motora je divne, lebo staci ak nejakym sposobom nieco na tom nedodrzis a nechce to nastartvoat potom, netusim preco...
LuCKy napísal:Nitro napísal:plny suhlas s 100RM uz som ich niekolko namontoval a nebol s nimi problem...momentalne idem montovat najnovsi 100 AS ktory ma vylepene funkcie...
Nitro, tu 100 AS si zohnal na slovensku? Ak áno, tak aká je cenovka? Z CZ sa dá zohnať za cca 5500ČK aj s poštovným.
LuCKy
Nitro napísal:www.autoalarmy.sk