... všetko o BMW ...
Leftism napísal:Zdravim Vas pani...
...ze je to 100kw, pri com vsetci vieme ze by to malo by 105 kw
Leftism napísal:dalej: rok vyroby uvadzaju 6/2010, ale podla stranky:
http://www.bmwarchiv.de/vin/bmw-vin-decoder.html
je rok vyroby 10/2009. Je mozne ze az po 8 mesiacoch nadobudlo prveho majitela a preto uvadzaju ten rok vyroby ako datum kedy bolo prvy krat prihlasene?
Leftism napísal:Dalej, ako vidim na IRIS dent e este auticko nemalo KO a ked som chcel od panov prefoteny technicak, tak mi tvrdili ze ho este nemaju, ze cakaju kym pride zo zahranicia. Ze az na zaklade toho ze potvrdia ze auta prevzali im poslu tie papiere..Je to podla Vas OK? Je to bezny postup?
Michaell_1 napísal:N47D20U1 Nazdar tento motor uz nieje taky kazovy. Tie davali do 01.03 2009. Inac tiez mam N47D20U1, nedavno som ju kopoval ma 142 000km a je jemne pocut tu retaz ako seveli ale keby som o tej vade nevedel tak si ju ani nevsimnem, uvidime casom ak tak dam vymenit rozvod. Motor je tichy kultivovany a spotreba do 5 litrov mimo mesto...
madxface napísal:Kazdopadne ja som sa aj z tych 3% posral a radsej kupil trojliter M57![]()
N47 2007-2009 by som sa vyhol, pri 2011 by som sa uz nebal. A velmi chces manual? Skusal si steptronic? Ja som velmi chcel manual, vyskusal som 5 automatov steptronic a potom spat manual a povedal si, ze cely manual mozem osrat
madxface napísal:Benzin jednoznacne ak jazdis mesto, ak medzi mesto tak diesel. Resp. ak najazd do 10 000/rok, tak benzin, ak nad 20 000/rok tak diesel
starynovy napísal:Do 10 000 benzin, nad 20 000 diesel, a co je v intervale 10-20k?Takato hracka ako 318d moze jazdit s kludnym svedomim aj po meste, neviem preco sa stale ludia drzia starej mantry ze diesel vazi 250kg, ma liatonovy blok velky ako pol auta a zohrieva sa asi tak tyzden pred jazdou.