... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Peppo napísal:hladaj v sekcii predam... mame 02/2008 ale to napalene fici ako sa mu zachce..
je to dvojvrstvove dvd a vacsinou nejde ako ide...
ak by si chcel 01/2008 mam.. zalohujem.... ozvi sa SS
airbone napísal:Treba ho napalovat 1x rychlostou a pojde bez problemov.
Carlos:
Skus tu:
http://www.bmwklub.sk/viewtopic.php?t=9210&highli
ght=high
carlos napísal:Ja som moc na pocitace neni, ani neviem co je nejake image....pocitac pouzivam tak akurat na internet. Ja som mapu kupil za dobru cenu a som spokojny a hlavne funguje bez problemov....kto je zdatny v pocitacoch, nech si stahuje, skusa a napaluje ( ja na to znalosti nemam ) a nakoniec zisti ze minul kopu casu zbytocne a za dvdecka viac ako by dal za tu mapu.
carlos napísal:takze.....kamarat mi predal najnovsiu 2008-2 profesional a slape perfektne....SLOVENSKO, POLSKO, CESKO, MADARSKO + cela zapadna europa + slovinsko, chorvatsko ( perfektne pokritie 99%).......ma aj najnovsiu 2008-2 HIGH do navigacie dvd mkIV ( tiez odskusana v X5-tke a slape vyborne )....dava to za velmi zaujmavu cenu..viac info cez SS.
Peppo napísal:musim ta trosku sklamat - neviem ci si si to poriadne pozrel alebo neviem co ale original BMW navi neponuka Madarsko ani Polsko - proste nemaju mapy pre tieto krajiny.
Aspon moja 01/2008 to nema a ani 02/2008
Peppo napísal:Tak to ta musim sklamat, pretoze moja mapa 2008-2 ma podrobne SLOVENSKO,CESKO,POLSKO,MADARSKO, SLOVINSKO, slusne CHORVATSKO ( + prejazdove mapy litva, lotisko, bielorusko, estonsko, rusko, ukrajina, moldavsko, bulharsko, rumunsko, bosna hercegovina, cierna hora, srbsko ) a samozrejme komplet podrobnu zapadnu europu. Ja mam navi profesional v e90.....a kamosi co kupovali mapu HIGH 2008-2 do mkIV navi ( X5 )...tak som sa naschval pozrel a porovnal a je to ta ista mapa s tym istym pokritim.musim ta trosku sklamat - neviem ci si si to poriadne pozrel alebo neviem co ale original BMW navi neponuka Madarsko ani Polsko - proste nemaju mapy pre tieto krajiny.
Aspon moja 01/2008 to nema a ani 02/2008
carlos napísal:Tak to ta musim sklamat, pretoze moja mapa 2008-2 ma podrobne SLOVENSKO,CESKO,POLSKO,MADARSKO, SLOVINSKO, slusne CHORVATSKO ( + prejazdove mapy litva, lotisko, bielorusko, estonsko, rusko, ukrajina, moldavsko, bulharsko, rumunsko, bosna hercegovina, cierna hora, srbsko ) a samozrejme komplet podrobnu zapadnu europu. Ja mam navi profesional v e90.....a kamosi co kupovali mapu HIGH 2008-2 do mkIV navi ( X5 )...tak som sa naschval pozrel a porovnal a je to ta ista mapa s tym istym pokritim.