Štvrtok, 3. Júla 2014, 13:50
Nazdar
2.7. cestou do prace mi vosiel z vedlajsej cesty vodic do mojho pruhu, zrazka v cca 60km/h (mimo obce, znizena rychlost na 70, dodrziaval som). Predomnou islo nakladne auto odbocujuce na Ynke do prava, nevidel ma a vosiel do cesty. Kedze bol sikmo cez moj pruh a bolo aj mokro, odrazilo ma do druheho auta, ktore cakalo na krizovatke. Airbagy neboli aktivovane. Skody su vsetky predne svetla, blatniky, kapota, naraznik a co horsie, svojim prednym kolesom som vinnikovi rozbil jeho zadne koleso. Odisiel som po vlastnych, auto stopu drzalo, ale pri vytocenych kolesach bolo pocut zvuky ktore neboli od ulamanych plastov, bolo to citit aj vo volante.
Kazdopadne viem ze je to stare auto a plnenie skod nebude v rozsahu ako by som si prial, preto by som chcel vediet, na co si davat pozor, aby som sa sam nepripravil o ojra.
Takisto by ma zaujimal vas odhad sposobenych skod, po prvotnom obhiadnuti su chladice ok, nosniky v okoli motoroveho priestoru nepohnute, naraznik to vcelku vychytal.
Zvazoval som vselico, aj odchod auta, ale kedze ho mam len 8 mesiacov, bol to splneny sen a este splacam, idem opravovat.
Samozrejme zacinam zhanku po dieloch ako naraznik, vystuhy pod naraznik, kapota, plasty a podobne, ak by niekto nieco mal, pripadne vedel o dobrom zdroji, poprosim sukromnou spravou.
vopred vsetkym dakujem
-
Prílohy
-

- foto nehoda1
-

- foto nehoda1
-

- foto nehoda1
-

- foto nehoda1