Mám otázku je možné že preto mi nejde prední ventilátor že nemám v klíme freon? čítal som jedno forum a tam písali tak som zvedaví čo nato vravíte vy :) a ešte aké množstvo mi ide freonu do klímy bmw e36 320i 1991
moze to byt len poistkou alebo relatkom alebo cidlom teploty na chladici a na prvu rychlost aj tlakovym spinacom klimy ale tu ked nemas naplnenu tak vylucujem :)
skus na relatkach zopnut spinaciu cast ci sa ti roztoci :)
hej hej cislo 5....ked sa nevyznas v elektrike tak relatka nechaj relatkami a vytiahni konektor z toho cidla teploty (cislo 5 na linku ktory si poslal) a na tom konektore ktory vytiahnes prepoj kablikom najprv piny 2 a 3 (to je prvy stupen ventilatora) a potom to odpoj a prepoj piny 2 a 1 (to je druhy stupen ventilatora)..klucik maj v polohe 2 alebo maj nastartovane...
okey zajtra to skúsim ! zatial ti dakujem pekne za vysvetlenie :) lebo je možné že to je poprehadzované tie káble čo sú tam tak to zajtra kuknem a ono by sa mal potom roztočiť že?
Neviem ci je to tvoj pripad ale ja som mal problem že som mal odpaleny rezistor na ventilatore (taka cokoladka 1cmx1cmx 10cm) a nezapinal sa ventilator na prvy stupen, system sa prehrial a bezpečnostny ventil vypustil freon. Trebalo opravit rezistor alebo kupit novy a naplnit potom to už islo v pohode.
g31 530d e61 550i LCI e60 545i ex e46 320d touring ex e36 328i coupe ex e36 325tds touring ex
vypustil freon? to ako naozaj? ved tam je tlakovy sniimac a ked tam je vysoka teplota alebo tlak tak klima sa vypne...ale ze by sa vypustila
ty vole, tiez pozeram a to akoze odkial sa vypusti? cez napustaci/vypustaci ventil nizkotlakveho alebo vysokotlakoveho okruhu? co otvori ten ventil? zazrak? inak hosi, aky freon? co sme v 80-tych rokoch? chladiace medium sa to vola