... všetko o BMW ...
cayman napísal:Nepoznam, ale ked som hladal svoje som chvilu aj po tomto pokukoval. Predava sa viac ako pol roka, najprv malo cenu 12.800. Tie km yzeraju z dotiek uveritelne, treba ju ale osobne pozriet. Co mne hned bije do oci - svieti rezerva. Uz len na inzerate to vyzera dost zebracky, aspon za tych 10e tam mohli dat nech to nevyzera takto zle, potom ma clovek pocit, ze ani na benzin nie su peniaze. A dalsia vec - cinske gumy - dalsi znak, ze sa setri. Treba to ist ale omrknut live, vybava je celkom slusna
JozefSvob napísal:Je to dovoz z talianska,tak davaj bacha....
tvaroh napísal:
hej ma to tachac v milach,
usa svetla
teda este hovorite aj radio usa a bluetooth
dalej USA auto dovezene z IT je uplne najlepsie kombo este ak ma malo km
a po tretie, cena mi nepride daka lakava
na KO mi pride podozrivo mala hrubka laku ked to porovnam s inymi bmw co som videl, a s mojimi co viem ze striekane neboli co je podla mna tiez divne
uz som sa s tym stretol ked bolo auto buracka a asi daky "kamos" na KO zadal naschval zle hodnoty, resp uz som videl aj nezadane aby sa to tym skrylo
tvaroh napísal:Dragon bral za podobne peniaze 335i
Tak to zjednaj na 10.
Minuly rok som mal ponuku na takúto 330i servis len bmw 10900€ 130 000km a mala 19kola a stresne
opTy napísal:- a este som pozeral po tomto ale je to starsie a je este drahsi aj ked je tu na BMW klube
http://bmw-rad-3.autobazar.eu/330-i-id4967203.html