Ja som bol pozreť tú 740i asi pred 2 možno 3 mesiacmi, keď ešte bola na predaj v Nitre, vozil som sa na tom aj som si ju dôkladne obzrel, štartovala na ťuknutie, nefungovalo predné pdc, zadná roletka preskakovala na konci, kde tu nejaká hrdza ale inak nič zlé, keď si riadne pridal tak auto malo pekný ťah, ale vydávalo zopár pazvukov, hlavne so stúpajúcimi otáčkami bolo počuť zosilňujúce pišťanie, a potom ako som sa dovozil sme auto ešte odparkovali na parkovisku a nechali naštartované, vystúpili sme a bolo počuť nejakú mnou ani majiteľom neidentifikovateľnú rezonáciu od spodku auta, ako keby z oblasti prevodovky, a potom to ešte trochu zosilnelo až tá malinká rezonácia mala zvuk ako keby niekto o seba trieskal dvomi železnými tyčami, no z časti to prehlučoval motor čiže to nebolo až tak výrazné, ALE zmizlo to po tom ako zaradil D a odišiel. Ďalej ako som už povedal tak auto malo zopár kozmetických chýb a budeš zaskočený keď ju uvidíš na živo, pretože nafotil ju pekne ale v skutočnosti ak s tým lakom a karosériou nič nerobil tak tie vady sú celkom dobre viditeľné aj z väčšej vzdialenosti. Motor bol myslím suchý, ale nie preto, že by ho leštil pred tým ako som došiel, ale tým že netiekol.. bol taký trochu zaprášený ale olej nebolo nikde vidieť a prevodovka, tá radila pekne, ja som si ani nevšimol kedy radí pokiaľ som nepozeral na otáčkomer.. Kto vie prečo ju tak náhle predáva po tak krátkej dobe

, vraj sa sťahuje do zahraničia, ale keby to tak bolo tak by o tom vedel už nejakú dobu predom predpokladám a zbytočne si teda to auto nekupoval...