... všetko o BMW ...
TT-SIMIK napísal:Montujeme klapky uz par rokov,dodavam zaslepky pre servisy po sk,davat tam nove nema zmyslel,.treba dat zaslepky a je pokoj....
TT-SIMIK napísal:Montujeme klapky uz par rokov,dodavam zaslepky pre servisy po sk,davat tam nove nema zmyslel,.treba dat zaslepky a je pokoj....
TT-SIMIK napísal:Montovali sme cez 1000aut a nikdy mi nikto nepovedal,ze by zoslabla reakcia....a na dpf to nema mat aky vplyv.....
TT-SIMIK napísal:Montovali sme cez 1000aut a nikdy mi nikto nepovedal,ze by zoslabla reakcia....a na dpf to nema mat aky vplyv.....
PeqpeK napísal:tak potom som asi precitlively ale ja som si to vsimol hned, na automate 6valci...je to maly rozdiel ale je to citit
na manuale 4valci som pokles tahu v nizkych otackach nepocitil, lebo tam ten tah ziadny ani nie je :)
a akoze to nema vplyv na DPF? chces snad povedat, ze ten dymovy sliz pri rozbehu ktory auto po vybrati klapiek robi (prebytok paliva z dosledku slabeho rozvirenia vzduchu vo valci) nie je dym, ktory by zachytilo DPF? :)
takla_katan napísal:chlapi a verzia 530d so 160kw rv. 2005 ktora nema PDF a ma zaslepene klapky? treba sa do buducnosti niecoho obavat pripadne si davat na nieco pozor?