... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
 ) v nom je maly vetracik ktory fuka na teplotne cidlo... inak este by stalo za skusku pocinovat kontaky na jezkovi kurenia alebo ho vymenit pripadne odpojit navi mechaniku v kufri ak mas navi system... to su take zlerobiče v E46
 ) v nom je maly vetracik ktory fuka na teplotne cidlo... inak este by stalo za skusku pocinovat kontaky na jezkovi kurenia alebo ho vymenit pripadne odpojit navi mechaniku v kufri ak mas navi system... to su take zlerobiče v E46

Pipo123 napísal:Nakoniec to bol ten panel klimy, ked sme ho vytihali tak sa tam točil taký malinký ventilátor, ten sme odpojili a dali preč s plošáku, už potom nebolo nič počuť, ale stejne o pár dni mi baterku vybilo, tak neviem čo tam môže byť....
 Ježko aj mne nepravidelne zopínal ventilator kurenia. Auto vypnute zamknute a kurenie fuka
 Ježko aj mne nepravidelne zopínal ventilator kurenia. Auto vypnute zamknute a kurenie fuka   . Fuka 30 sekund potom 2 minuty nič. Zasa fuka čo ja viem 20 sekund potom je dajme tomu 5 minut klud a zasa a tak dookola v nepravidelných intervaloch.
 . Fuka 30 sekund potom 2 minuty nič. Zasa fuka čo ja viem 20 sekund potom je dajme tomu 5 minut klud a zasa a tak dookola v nepravidelných intervaloch. 

Takže tak ako predtým ti opäť vravím skús precínovať ježka
 Takže tak ako predtým ti opäť vravím skús precínovať ježka