[album][/album]Nazdar borci, auto mam uz skoro rok ale az teraz som sa konecne dokopal k tomu spravit pribeh :) je to e46 facelift tour 12/2001, 135 kw. moje prve auto, cize nemam s cim porovnavat, tym padom ho neviem vynachvalit :) vybava je fajn, sportsitze, 16:9, viac mi treba nebolo, no uz je mi to malo
motoricky popicovka, no uz aj tych 184 ps je mi malo, na vsetko vsak treba cas :)
Takze trosku priblizim ako som sa k autu dostal. Viac menej som bol donuteny poriesit nejake presuvadlo a obzeral som najprv Passat B 5.5, Audi A6 oboje kombi. Nakoniec som dal na radu kamosa nech pokukam 330d. Konkretne toto som nasiel asi po tyzdni na autovia.sk, vo stvrtok som volal a v nedelu som ho isiel pozriet. Predajca tvrdil ze auto ma suchnuty PZ blatnik, no ked som zbadal auto so suchnutym blatnikom a dverami, ostal som zarazeny a mierne sklamany. Auto sa pozrelo vizualne, previezol som sa / tak na stvrt plynu, pretoze dovtedy som mal v rukach iba otcovu thaliu 1.4
a raz kamosovu 217 konovu TDI Ibizu / no stale ma odradzal ten pravy bok. K tomu vymena zadnych tlmicov, PZ stahovacky, napustenie klimy a podobne drobnosti. Celkovo bol stav auta dobry, cisto nova spojka, motor tahal aj taha super + celkom slusna vybava. Cenovka smiesna takze som nevahal. Stav km bol pre mna cisto statisticky udaj a auto ukazovalo 172 xxx km, po roku svieti 192 xxx km. Za ten cas nedam na auto dopustit a davam mu vsetko a daval by som aj viac mat zahranicny plat. :)
POTREBNE OPRAVY-zadne tlmice -
HOTOVO -> M paket podvozok
-stahovacka okna PZ dvere -
HOTOVO-separator oleja-
HOTOVO-balasty xenonov -
HOTOVO-predne kotuce -
HOTOVO -> ATE POWERDISC
-predne platnicky -
HOTOVO -> ATE CERAMIC
-suchnute PP a PZ dvere po predoslom majitelovi -
HOTOVO-suchnuty PZ blatnik po predoslom majitelovi
-doslova dojebany predny naraznik od kamienkov a obrubnikov
HOTOVO-dostrielana kapota od kamienkov
-BM 54 vypadane koncaky
-predna naprava - tycky, capy, silentbloky...
-lupanie farby na zadnom narazniku -
HOTOVO -> vymena za M paket
-nova baterka -
HOTOVO-nove bixenon projektory -
HOTOVOPLANY DO BUDUCNA:-M paket exterier /CSL in progress/
-stelovak
-R18 - > R19
HOTOVO -HARMAN/KARDON -
HOTOVO -M volant + radiaca
-nejako zaujimavo poriesit predne svetla -
HOTOVO-foliovanie zadnych svetiel -
HOTOVO-foliovanie skiel, mozno aj prednych mam pic... :)
-nerez vyfuk
-pohrat sa s vykonom, aspon na 250 ps :)
-pamatove sedacky -
HOTOVO+ casom si zmyslim dalsie veci