... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

mmracing.sk

narayan
Autor témy
Auto: F10 535D
Kraj: Bratislavský

Poradte disky na letne pneu

Nedeľa, 13. Apríla 2014, 01:13

Cafte,

vedeli by ste mi poradit disky na letne pneu? Este stale mam nahodene zimne runflaty na standardnych seriovych 17" diskoch,
ale uvazujem nad tym, ze nebudeme ich znasilnovat furt s prezuvanim, ale rovno si kupim nove fesi disky, nastriekam plastidipom
na ciernu matnu, aby mi to sedelo s image-om auta, a obujem letne gumy. Nasledne budem menit cele kola ked dojde zima.

Z toho, co som zatial pocul/zistil je to, ze origos bmw disky su nekrestansky drahe...Z druhej ruky neviem ci sa mozem na to spolahnut,
nasiel som aj nejake na autoelektrony .sk, ale to su repliky, zevraj vyrobca GMP Italy...ale mne ako laikovi to nic nehovori...

Moja predstava je mat nejake pekne 18" alebo 19", skor menej lucov ako viac...cena tak do 1200 eur za komplet. Bez pneu, tie mam...resp.
neviem, ci budu sediet. Mozno trapna otazka, ale ja som automobilovy analfabet, resp. nikdy som disky & stuff neriesil, toto je moje prve auto,
a som hrdy na to, ze je to e60.... :)

Diky za kazdu radu.

michall_31
Auto: bmw 5 E60
Kraj: Banskobystrický

Re: Poradte disky na letne pneu

Nedeľa, 13. Apríla 2014, 06:46

celkom dobre kolesa su tam ja mam tiez tento problem mam tiez este zimne cize ak by niekto vedel nejake dobre disky tak mi napiste :-)

fabcinjakub
Auto: e60
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 14. Apríla 2014, 13:45

cavte ja to riesim tiez chcem nove disky ale nasiel som s et40 . asi to bude moc potopene pretoze zadne su len 235 gumy a predne 225 . r18 sirka disku 8 . rozsirovacie podlozky alebo kaslat na to . mate skusenosti niekto ?
e60 530d A

15932

Užívateľov profilový obrázok
voloda
Auto: 635csi ´87
Kraj: Košický

Pondelok, 14. Apríla 2014, 19:46

Moj nazor: urcite hladaj originalne kolesa. Neviem preco ale vsetky aftermarket kolesa vyzeraju na bmw otrasne, okrem zralokov s bbsami (rs alebo rc to je jedno). A navyse sa daju vyrovnat... :bmwball:

PSnoopy363
Auto: BMW 530xd E60 LCI
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 14. Apríla 2014, 22:44

narayan napísal:
Cafte,

vedeli by ste mi poradit disky na letne pneu? Este stale mam nahodene zimne runflaty na standardnych seriovych 17" diskoch,
ale uvazujem nad tym, ze nebudeme ich znasilnovat furt s prezuvanim, ale rovno si kupim nove fesi disky, nastriekam plastidipom
na ciernu matnu, aby mi to sedelo s image-om auta, a obujem letne gumy. Nasledne budem menit cele kola ked dojde zima.

Z toho, co som zatial pocul/zistil je to, ze origos bmw disky su nekrestansky drahe...Z druhej ruky neviem ci sa mozem na to spolahnut,
nasiel som aj nejake na autoelektrony .sk, ale to su repliky, zevraj vyrobca GMP Italy...ale mne ako laikovi to nic nehovori...

Moja predstava je mat nejake pekne 18" alebo 19", skor menej lucov ako viac...cena tak do 1200 eur za komplet. Bez pneu, tie mam...resp.
neviem, ci budu sediet. Mozno trapna otazka, ale ja som automobilovy analfabet, resp. nikdy som disky & stuff neriesil, toto je moje prve auto,
a som hrdy na to, ze je to e60.... :)

Mám pre teba matné čierne, original BMW (čiže BBS) 18" disky, žiadny dip, žiadne striekanie....je to komaxit ;) Sú na letných pneu cca 5 - 5,5mm všetky. Style 124...jaj a sú na predaj ;) Keby niečo.....a poviem ti, že to vyzerá fest feši, ale momentálne uvažujem nad zmenou, tak skúsim. Ak máš záujem tak píš do súkromnej správy....

Diky za kazdu radu.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných