Konečne po dlhej dobre si môžem napísať aj ja svoj príbeh.
Auto som kúpil od chalana z Michaloviec v septembri minulého roka.Hneď na prvý pohľad sa mi zapáćilo , malo svoje chybičky krásny , velký škrabanec pod znakom na kapote , trošku hrdzavá maska a chytené zadné falce,nesvietila palubovka parkovačky, po kúpe som vymenil filtre olej v motore nove gumy opravil som palubovku, parkovacky.Mesiac som sa tešil z jazdy... jeden pekný deň som sa rozhodol ísť vyškúšať čo to dokáže.Spalil som spojku.(moja stupidita) do 2 týždňov bola nová a jazdilo sa ďalej. Zimu som si užíval ako každý iný zadnokolkár

, vo februári sa mi neuhol obrubník a tak som rozbil celú vodičovu stranu.(kto chce kam, pomôžme mu tam)(týmto by som sa chcel poďakovať chalanom z BMW klubu východ že v ten večer mi veľmi pomohli) bola vytrhnutá poloos od náboju, spodné rameno pokryvené, podbeh vtlačený do karoserie vytiahnutý blatník, pokryvené riadenie.Auto som sa rozhodol v tom čase predať aj na základe pokoja v rodine. Nakoniec som si auto nechal pokupoval diely a Peter Uličný a Michal Kolesár. Mi to poskladali za čo som im neskutočne vďačný. Ohnuté riadenie som vymenil sam za pomoci kamaráta :) asi tak 2-3 dni som sa vozil no vybehla nová chyba a to strihnutý tlmič. Tak som objednal podvozok od FK streets. momentálne mám nahodený zadok dnes som chcel nahodiť predok ale šruby boli proti

.. tak predok si počká na servis alebo na lepšiu techniku ako som mal k dispozicií. S autom su plány, ho mať na zábavu ale aj do roboty a spať.
Nejaké obrázky po kúpe:
cesta domov

Pohľad na škrabanec.
tu skapala spojka
Trošku som ho naleštil.
Výmena spojky.
že umelecké
DD

Preteky v seleške 

Užívanie si v zime :)

Oprava :)