... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

obchodna sekcia

emett
Autor témy
Auto: e36 coupe 320i
Kraj: Košický

[e36 320i coupe] Stone , daily drift car.

Štvrtok, 10. Apríla 2014, 20:39

Konečne po dlhej dobre si môžem napísať aj ja svoj príbeh.
Auto som kúpil od chalana z Michaloviec v septembri minulého roka.Hneď na prvý pohľad sa mi zapáćilo , malo svoje chybičky krásny , velký škrabanec pod znakom na kapote , trošku hrdzavá maska a chytené zadné falce,nesvietila palubovka parkovačky, po kúpe som vymenil filtre olej v motore nove gumy opravil som palubovku, parkovacky.Mesiac som sa tešil z jazdy... jeden pekný deň som sa rozhodol ísť vyškúšať čo to dokáže.Spalil som spojku.(moja stupidita) do 2 týždňov bola nová a jazdilo sa ďalej. Zimu som si užíval ako každý iný zadnokolkár :-D, vo februári sa mi neuhol obrubník a tak som rozbil celú vodičovu stranu.(kto chce kam, pomôžme mu tam)(týmto by som sa chcel poďakovať chalanom z BMW klubu východ že v ten večer mi veľmi pomohli) bola vytrhnutá poloos od náboju, spodné rameno pokryvené, podbeh vtlačený do karoserie vytiahnutý blatník, pokryvené riadenie.Auto som sa rozhodol v tom čase predať aj na základe pokoja v rodine. Nakoniec som si auto nechal pokupoval diely a Peter Uličný a Michal Kolesár. Mi to poskladali za čo som im neskutočne vďačný. Ohnuté riadenie som vymenil sam za pomoci kamaráta :) asi tak 2-3 dni som sa vozil no vybehla nová chyba a to strihnutý tlmič. Tak som objednal podvozok od FK streets. momentálne mám nahodený zadok dnes som chcel nahodiť predok ale šruby boli proti :(.. tak predok si počká na servis alebo na lepšiu techniku ako som mal k dispozicií. S autom su plány, ho mať na zábavu ale aj do roboty a spať.

Nejaké obrázky po kúpe:
cesta domov
Obrázok

Obrázok
Obrázok
Pohľad na škrabanec.
Obrázok
Obrázok

tu skapala spojka
Obrázok
Obrázok

Trošku som ho naleštil.
Obrázok
Obrázok
Výmena spojky.
Obrázok

že umelecké :-DDD
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok

Preteky v seleške
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok

Užívanie si v zime :)
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok

Oprava :)
Obrázok
Obrázok
Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
pietro642
Auto: E30 330i
Kraj: Košický

Re: [e36 320i coupe] Stone , daily drift car.

Štvrtok, 10. Apríla 2014, 20:57

neni zac, ved nato sme tu :)
ex: E36 325tds
E30 324td
E30 318is
E30 320i -go to swap
E46 330d touring
now: E30 330i
E61 530d

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 17 neregistrovaných