... všetko o BMW ...
manslayer6600 napísal:diky za rady, nakoniec som sa teda rozhodol predsa pre 320d M6, dufam ze neubdem lutovat .P.. par ludi sa ma pytalo preco radsej nezoberiem passat alebo peugeot 407/607 v ovela lepsej vybave a novsi.. asi netreba pisat dovod.. mam vyhliadnuty fakt zachovaly kus, akurat ze ma pokazeny zatazovy senzor na sedacke spolujazdca, cize airbag je aktivovany aj ked tam nikto nesedi (tak mi bolo aspon povedane v servise) ale funguje.. nebudu s tym komplikacie? Videl som ze sa to riesilo na fore viac krat, ale nazory sa lisili
.. skore by ma zaujimalo z pozhladu kupujuceho teraz ze ci to spravi vela na cene vozidla (zjednavanie atd)
manslayer6600 napísal:dakujem za radu, objednane.. len ma zaujima ci to ten problem aj realne vyriesi alebo len oklame diodu na palubovke a v skutocnosti dalej pretrvava :).. kazdopadne auto uz stoji pred domom, spokojnost je maximalna :).. ajked mam uz predstavu ze ktore veci treba este vylepsit
manslayer6600 napísal:dakujem za radu, objednane.. len ma zaujima ci to ten problem aj realne vyriesi alebo len oklame diodu na palubovke a v skutocnosti dalej pretrvava :).. kazdopadne auto uz stoji pred domom, spokojnost je maximalna :).. ajked mam uz predstavu ze ktore veci treba este vylepsit
nadro napísal:
Pekne vysvetlené