... všetko o BMW ...
alfi666 napísal:Ja sa rad necham poucit, ze co su najazdove uhly :)
airbone napísal:to sa asi uvadza len u terennych aut, este som si nevsimol zeby taketo udaje udaval vyrobca osobnych automobilov
bruno75 napísal:
No dobre, ale ked mam napr. strmsi najazd do garaze a chcem kupit auto, ktore tam bez problemu vojde alebo naopak, mam auto a stavam si najazd a chcem mat bezpecny uhol pre to konkretne auto, tak si mam tie udaje zistit ako?!![]()
Aby som predisiel odpovediam v style miestneho folkloru ala "postav si garaz na rovine" podotykam, ze to bol len priklad a ja osobne najazdove uhly vobec nepotrebujem riesit....
vladoslavovo: Opras si vedomosti z matiky a geometrie, myslim, ze ten najazdovy uhol by malo byt mozne aj vypocitat, ked poznas rozmery...
TT-SIMIK napísal:Musite to riesit jak ja,kupil som 730Ld az potom ked som ju zaparkoval som zistil ze mi trci rit 25cm z garaze...:))))
TT-SIMIK napísal:Musite to riesit jak ja,kupil som 730Ld az potom ked som ju zaparkoval som zistil ze mi trci rit 25cm z garaze...:))))
VT-535BH napísal:Simikova sedma
jararak napísal:Btw e60 v mpakete by som ratal asi v minutach lebo stupne budu velmi divne zlomky :)