... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

peterpeter
Autor témy
Auto: BMW e46 320i 110kW
Kraj: Bratislavský

Zadna poloos

Utorok, 1. Apríla 2014, 20:23

Zdravim,

Potreboval by som poradit. Nieco mi vzadu bucha na nerovnostiach a v servise nasli len tuto volnost.

Mate niekto takuto skusenost so zadnou poloosou? Nieje to volne len tym ze je auto na zdvihaku?

Dakujem.

msakac33

Re: Zadna poloos

Štvrtok, 3. Apríla 2014, 11:22

peterpeter napísal:
Zdravim,

Potreboval by som poradit. Nieco mi vzadu bucha na nerovnostiach a v servise nasli len tuto volnost.

Mate niekto takuto skusenost so zadnou poloosou? Nieje to volne len tym ze je auto na zdvihaku?

Dakujem.

no nehovori sa ze mas na naprave volnost ale ze mas vôlu anoooo? :mrgreen:
podla toho videa tam mas dost velkú vôlu, mala by byt mensia ale silne pochybujem o tom ze toto spôsobuje buchanie pri prejazde po nerovnostiach [-(
a este rada na zaver: vymen servis, lebo ak tam na to neprisli tak su chuji :mrgreen:

Užívateľov profilový obrázok
Flasho
Auto: e60 545iA e46 330iA
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 3. Apríla 2014, 19:17

Pokojne sa ozvi na Galvániho 12/B máme servis pozrieme, spravíme :)

peterpeter napísal:
Zdravim,

Dakujem.
Oprava BMW Riešenie a odstránovanie elektronických, či mechanických závad, takisto ponúkam aj ND za bezkonkurenčné ceny.
Recenzie o mne: bmw3-e46/flasho-super-odbornik-dakujem-t78793.html
Tel.č. +421918113450

Ivank
Auto: BMW 320d E46
Kraj: Žilinský

Piatok, 4. Apríla 2014, 06:41

Ta poloos sa ti musi takto hybat... ked ti naprava pruzi (beha hore dole) , tak sa meni vzdialenost medzi diferakom a nabojom kolesa...

Hybat by sa mala ale tak ako keby bola v mede... neviem ako to opisat. Proste nemoze ti lietat sem a tam ako naolejovana...musi to ist hladko ale nie bez odporu

Pozerali ste tycky stabilizatora?...ja ich mam posahane a klepe mi to pri prejazde nerovnosti.

Užívateľov profilový obrázok
Peters2
Auto: BMW e46 tour 999PS
Kraj: Žilinský

Sobota, 5. Apríla 2014, 09:20

presne tak, tato vola tam ma byt, lebo su tam drazky v klbe a v nich behaju gulicky presne ako spominal Ivank, ze pri chode naboja (kolesa) hore dole sa meni vzdialenost od diferaka po naboj... Trebalo by ale zhodit prachovku, vycistit to tam a namazat novou vazelinkou... a to buchanie bude skor v tlmicoch a capoch!

msakac33

Sobota, 5. Apríla 2014, 09:34

sa tu opakujete po sebe ako papagaje, toto vsetko som mu ja pisal tri prispevky vyssie, tak naco omackujete jak male deti na piesku? ](*,)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 27 neregistrovaných