... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

obchodna sekcia

salio
Autor témy
Auto: BMW E61 530D
Kraj: Banskobystrický

Nefunguje nastavenie vysky svetla - to biele koliesko

Nedeľa, 23. Marca 2014, 14:34

Zdravim vsetkych. Podarilo sa mi kupit predne svetlo xenon pred facelift na E61na ktorom nefunguje nastavenie vysky. Uz ked mi to svetlo prislo, tak som bol prekvapeny, ze system nedrzi pevne, no nemal som cas sa tomu venovat a tak som to nechal tak. Vcera, ked som vymontoval povodne poskodene svetlo, tak som zistil, ze to pevne byt ma. Ked som to svetlo vybral, tak so zistil, ze ten biely element (adjusting element) volne beha....myslim si, ze je zlomeny (tento problem bol na E39), alebo su poskodene zavity. Stetol sa uz niekto s tymto problemom? Da sa to opravit? Dakujem za pomoc.

Užívateľov profilový obrázok
PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Re: Nefunguje nastavenie vysky svetla - to biele koliesko

Pondelok, 24. Marca 2014, 23:43

salio napísal:
Zdravim vsetkych. Podarilo sa mi kupit predne svetlo xenon pred facelift na E61na ktorom nefunguje nastavenie vysky. Uz ked mi to svetlo prislo, tak som bol prekvapeny, ze system nedrzi pevne, no nemal som cas sa tomu venovat a tak som to nechal tak. Vcera, ked som vymontoval povodne poskodene svetlo, tak som zistil, ze to pevne byt ma. Ked som to svetlo vybral, tak so zistil, ze ten biely element (adjusting element) volne beha....myslim si, ze je zlomeny (tento problem bol na E39), alebo su poskodene zavity. Stetol sa uz niekto s tymto problemom? Da sa to opravit? Dakujem za pomoc.

ahoj, skus kontaktovat typka zo svitlip, zadaj to do facebooku, podla mna ti bude vediet pomoct, kedze tieto svetla opravuje

caknakist
Auto: E38
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 27. Marca 2014, 19:27

ahoj, tady týpek ze sviťlíp :-)

Umím to opravit. Pošli mi na facebooku fotky poškození a popis :wink:

salio
Autor témy
Auto: BMW E61 530D
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 1. Apríla 2014, 08:38

Ahojte, dakujem za odpovede...ospravedlnujem sa, ze odpovedam az tak neskoro, no bol som na dovolenke v Rakusku...vecer to vyfotim a poslem spolu s popisom...este raz DAKUJEM

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných